In Between Café?

Wat is In Between Café?

In Between Café is een maandelijks event voor werk- en opdrachtzoekenden die op zoek zijn naar (betaald) werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven. De workshops hebben tot doel om de bezoekers te inspireren en te informeren. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. De workshops die gegeven worden zijn daarin een katalysator.

Inhoudelijk staan de thema’s ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘het vinden van betaald werk’ centraal. Bij het eerste gaat het dan over in je kracht komen en het (her)vinden van je passie. Voorbeelden van workshops binnen het tweede thema zijn ‘netwerken’, ‘gebruik van social media’, ‘hoe ziet je CV eruit’ en andere meer op vaardigheden gerichte workshops.

Ben je geïnteresseerd om zelf een keer een workshop aan te bieden? Neem dan contact op met een van de lokale In Between Cafés.

Voor wie is In Between Café?

Hieronder een video van U in de Wijk Leidsche Rijn op bezoek bij In Between Café uit 2015


Bij de In Between Cafés richten we ons op:

  • Mensen in een uitkeringssituatie,
  • Zelfstandigen die opdrachten / projecten zoeken,
  • Mensen die hun creatieve talenten willen ontdekken / ontplooien,
  • Mensen met een groot potentieel – dromen, plannen, kwaliteiten – die een netwerk / samenwerking / steun in de rug kunnen gebruiken om tot ondernemen te komen.

Voel je je aangesproken en ben je geïnteresseerd om een (of meerdere) In Between Cafés te bezoeken? Geef dat dan aan in een mail naar het In Between Café bij jou in de buurt. Je ontvangt dan voortaan per mail een uitnodiging.

Wat kost het?

Aan de toegang tot de workshops van het In Between Café zijn geen kosten verbonden, je rekent alleen je eigen consumpties af. Wel staat er een varkentje klaar voor een vrijwillige bijdrage aan de onkosten, die de organisatie maakt. Dus kijk en voel wat het je waard is geweest en doneer.