Over ons

In Between Café

In Between Café is een vrijwilligersorganisatie zonder betaalde krachten. We zijn altijd op zoek naar mensen die met kennis en kunde willen bijdragen om In Between Café verder te professionaliseren en te laten groeien.

Tijden veranderen en de (arbeids-)markt verandert in volle vaart mee. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en jezelf blijven ontwikkelen in een veilige omgeving? Kom dan een kijkje nemen bij het In Between Café in Eindhoven! Het netwerkcafé van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden én iedereen die wil bijblijven.

Een workshop die je helpt bij het vinden een nieuwe baan of  opdracht, het switchen naar een andere functie, het profileren van jouw personal brand, het stappen uit je comfortzone of het ontwikkelen van een juiste mindset. Wij bieden het allemaal en nog zoveel meer!

De sfeer is informeel en er mag gelachen worden. Alles draait om meedoen en meedenken, want samen weten we meer dan alleen!

Een bezoek aan een In Between Café is voor iedereen toegankelijk qua prijs, want je bepaalt zélf na afloop wat jou deze workshop waard is geweest.

Onze Missie

De In Between Cafés hebben als doel deelnemers om op een ontspannen wijze

  • bewust te maken van hun vele capaciteiten en mogelijkheden,
  • hun zelfvertrouwen te stimuleren,
  • hun passie te (her-)vinden,
  • hun kennis en ervaring actief te delen met anderen.
    om zo de zoektocht naar werk en/of opdrachten te ondersteunen.

Zowel de workshops als de pauze met onderlinge netwerkgesprekken zijn daarop toegespitst om deze doelen te realiseren. Ook is het mogelijk om binnen de veilige sfeer van de In Between Cafés (nieuwe) vaardigheden te oefenen die bruikbaar zijn op de werkvloer.
Denk daar bij aan jezelf kunnen presenteren, voor een groep spreken, of een workshop houden, organiseren, helpende hand met ict, deel uit maken van het organisatieteam.
Onze kernwaarden zijn: toegankelijkheid, verbinding, inspireren & motiveren

Geschiedenis

In Between Café is in 2013 in Leidsche Rijn ontstaan vanuit het initiatief van zzp-er Evalien van ‘t Veen om samen te komen met ‘collega’s’; ofwel zzp-ers die net als zij op zoek waren naar nieuwe opdrachten (‘in between projecten’) als ook werkzoekenden (‘in between banen’).

Met als doel netwerken en elkaar helpen om werk te vinden. Dit succesvolle initiatief vond vanaf 2015 navolging op andere plekken in de provincie Utrecht en in de gemeente Eindhoven.