Over ons

Vacatures?

In Between Café is vrijwilligersorganisatie zonder betaalde krachten en er zijn in die zin geen reguliere vacatures. We zijn wel altijd op zoek naar mensen die kennis en kunde willen bijdragen om In Between Café verder te professionaliseren en te laten groeien.

Heb je interesse om een workshop te geven tijdens een In Between Café, neem dan contact op met het betreffende cafe.
Idealiter gaan de workshops inhoudelijk over persoonlijke ontwikkeling en/of het vinden van werk in loondienst, als zzp’er of als entrepreneur.

 

Onze Missie

De In Between Cafés hebben als doel deelnemers om op een ontspannen wijze

  • bewust te maken van hun vele capaciteiten en mogelijkheden,
  • hun zelfvertrouwen te stimuleren,
  • hun passie te (her-)vinden,
  • hun kennis en ervaring actief te delen met anderen.
    om zo de zoektocht naar werk en/of opdrachten te ondersteunen.

Zowel de workshops als de pauzes met onderlinge netwerkgesprekken zijn daarop toegespitst om deze doelen te realiseren. Ook is het mogelijk om binnen de veilige sfeer van de In Between Cafés (nieuwe) vaardigheden te oefenen die bruikbaar zijn op de werkvloer.
Denk daar bij aan jezelf kunnen presenteren, voor een groep spreken, of een workshop houden, organiseren, helpende hand met ict, deel uit maken van het organisatieteam.
Onze kernwaarden zijn: toegankelijkheid, verbinding, inspireren & motiveren

Geschiedenis

In Between Café is in 2013 in Leidsche Rijn ontstaan vanuit het initiatief van zzp-er Evalien van ‘t Veen om samen te komen met ‘collega’s’; ofwel zzp-ers die net als zij op zoek waren naar nieuwe opdrachten (‘in between projecten’) als ook werkzoekenden (‘in between banen’).

Met als doel netwerken en elkaar helpen om werk te vinden. Dit succesvolle initiatief vond vanaf 2015 navolging op andere plekken in de provincie Utrecht en in de gemeente Eindhoven.