IBC-Leidsche Rijn is van start gegaan…

Deel dit bericht!

Op woensdag 17 april is het In Between Café van start gegaan bij Indekerngezond in Leidsche Rijn

Sharon Scheeper zal de maandelijkse bijeenkomsten samen met Ruud le Duc begeleiden en er invulling aan geven. ‘Er is behoefte aan meer informatie over alles wat te maken heeft met het vinden van een baan, de nieuwe trends die daarbij komen kijken, maar ook wat nodig is om te switchen naar een andere baan,’ geeft Sharon aan. Zij heeft haar eigen praktijk in Vleuten, maar wil door middel van deze bijeenkomsten iets doen voor de wijk en de mensen in de wijk. ‘We bespreken wisselende thema’s waarbij samenwerken en netwerken centraal staan. De arbeidsmarkt verandert in volle vaart, daar willen we mensen op een praktische manier bij ondersteunen,’ vertelt Ruud.

Er wordt gestart met 3 bijeenkomsten voor de zomer en per keer sparren we met elkaar over de inhoud van de volgende bijeenkomst. De eerste keer stond het onderwerp cv centraal. Er werd uitleg gegeven over de basiselementen van een cv, de lay-out en het nut van het steeds aanpassen. Ook zijn we actief aan de slag gegaan met het geven en krijgen van feedback om je cv nog verder te kunnen verbeteren. Natuurlijk was er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen en aan het het einde was er tijd om nog verder met elkaar te netwerkeno.a. aan de hand van een korte opdracht.

Over Sharon & Ruud

Sharon is loopbaan- en studiekeuzecoach en heeft haar eigen praktijk in Vleuten. In haar rol als coach en trainer richt ze zich op het vergroten van zelfinzicht, zodat mensen bewuste keuzes kunnen maken die bijdragen aan (meer) plezier in hun werk en/of studie. Met het In Between Café wil ze als vrijwilliger graag meer betekenen voor de mensen in de wijk die op zoek zijn naar (ander) werk.

Ruud le Duc is een ervaren trainer en coach. Hij woont in Leidsche Rijn en is al enkele jaren met veel plezier vrijwilliger bij Indekerngezond. Hij houdt van afwisseling en organiseert in Leidsche Rijn graag nieuwe activiteiten zoals bijvoorbeeld het In Between Café. Wat hem aanspreekt is: nieuwe mensen ontmoeten, leren van elkaar en meer ontspannen in het leven staan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *