IJsselstein 20 mei 2022. Workshop “Zeggen wat je zeggen wilt”

Deel dit bericht!

Door omstandigheden kan deze workshop helaas niet doorgaan.

Iedereen heeft wel eens een intens gesprek met een partner, een vriend, op werk of ergens anders. Soms lopen we hier vandaan met de gedachte: “Ik had … moeten zeggen”. Herkenbaar?

Wat zou er gebeuren als dit weggaat. Dat je dit gevoel niet hebt. Dat je de dingen zegt die je echt wilt zeggen.

Ontdek in deze workshop hoe je effectiever kunt communiceren door inzicht te krijgen in je eigen manier van communiceren.
– Waar ben je goed in?
– Hoe ziet jouw perfecte vorm van communicatie eruit?
– Waar moet je absoluut mee stoppen en wat moet je absoluut blijven doen?

Wanneer er gesproken wordt over effectiever communiceren gaat het vaak over dat er meer en beter geluisterd moet worden. Maar wat nou als we het ontvangen van berichten makkelijker kunnen maken door beter te worden in het zenden ervan?

Over Kevin

Als oud-Marinier, Politiekundige, coach en mediator/belangenbehartiger heb ik een passie voor verbondenheid en communicatie. Ik geloof in 1 + 1 = 3, maar om dat te bereiken is effectieve communicatie van essentieel belang.

Met enorm veel plezier sta ik anderen bij wanneer zij zichzelf niet goed weten of durven te verwoorden. Ik krijg energie van het bruggen slaan tussen verschillende partijen wanneer deze het niet met elkaar eens kunnen worden.

Maar dit vind ik helemaal geweldig: Anderen bewust maken van hun eigen manier van communiceren en ze hierin te laten groeien. Hier komt een flinke dosis zelfreflectie bij kijken en daar help ik bij.

Na zelf enorm tegen de lamp te zijn gelopen in mijn eigen leven door een gebrek aan communicatie, werd het mijn missie om niet alleen mijzelf, maar juist anderen te helpen om effectiever te communiceren en daarmee meer uit het leven te halen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak.


Meer weten?
Mail naar inbetweencafeijsselstein@gmail.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *