IJsselstein 19 april 2021: Workshop “In between jobs? The power is NOW!”

Deel dit bericht!

Je bent ontslagen, arbeidsongeschikt verklaart of hebt ontslag genomen…het zijn zomaar wat dingen waardoor je misschien op dit moment thuis zit, zonder baan. Gewild of ongewild.

Wanneer je naar je CV kijkt sprankelt jouw werkervaring er van af. Het zou bijna onvoorstelbaar zijn dat je hiermee niet snel aan de slag kunt bij een nieuwe werkgever. Echter wanneer je door de vacatures scrolt, kruipt er een gevoel naar boven met de vraag óf je eigenlijk een soortgelijke functie als jouw laatste baan wel ambieert.

Ineens weet je het niet meer. Heb je wel het juiste vak gestudeerd? Wordt het niet eens tijd voor een carrièreswitch? Kloppen die competenties op jouw CV eigenlijk wel? Ben je te laag geschoold…of te hoog? Na een paar afwijzingen krijg je een knoop in je buik…

Stel dat je terug zou kunnen naar je oude werkgever. Zou je dat dan doen? Als het antwoord “Nee” is, dan is deze workshop interessant voor jou!

Sandra vertelt: “Er zijn altijd wel emoties gepaard met ontslag. Die emoties zeggen veel over jou (en wat minder over wat gebeurd is). Geen baan hebben, betekent dat je vrij bent om de ruimte én tijd te nemen om je persoonlijkheid beter te ontwikkelen. Door hiermee bewust aan de slag te gaan, zorg je dat je beter gaat voelen en positiever naar de toekomst kunt kijken. Er komt een andere energie, die ook weer andere mogelijkheden biedt.”

Grijp die kans op verandering en doe mee!
In een uur krijg je inzichten en krijg je opdrachten mee, waarna je zelf of met een buddy aan de slag kunt. Zo ontdek je wat er achter jouw “Nee!” zit, heb je jouw competenties en kwaliteiten helder(der) in beeld en is er een verandering in gang gezet. Hierdoor wordt je je veel bewuster van jouw gedachten en gedrag. Deze kennis is waardevol voor de rest van jouw loopbaan.

Over de spreekster

Sandra Slager is begeleider in persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze staat voor kracht!
Als professioneel coach met veel werk- en levenservaring begeleidt ze mensen die het overzicht even over hun leven kwijt zijn. Bijvoorbeeld bij een burn-out.
Na haar begeleiding zitten ze veel lekkerder in hun vel, kennen ze hun valkuilen en pakken ze het leven op een véél effectievere manier weer op. De kracht zit ‘m in het pijnpunt aanraken én opruimen.
“We hebben allemaal onze “maskers”, maar sommige mensen zijn zo ver van hun kern verwijderd, dat ze zich alleen nog maar laten leiden door ineffectieve gedachten en gedrag.
Ik ben er van overtuigd dat ieder van ons uniek is en hele mooie kwaliteiten heeft. Mijn missie is om die naar boven te halen!”

Meer info op de website en LinkedIn:
https://www.sandraslager.nl/
https://www.linkedin.com/in/sandraslager/

Aanmelden
In verband met de corona-maatregelen vindt onze bijeenkomst geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Dat kan eenvoudig via deze link: Eventbrite
Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Nog enkele tips:

  1. Neemt u deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het verbinding maken wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die u in het dagelijks leven ook gebruikt.
  2. Zet uw camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Programma
13.45 uur Inloop
14.00 uur Opening
14.05 uur Workshop
15.05 uur Afronding en afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *