IJsselstein 13 juli 2020: Netwerkwandeling: Ontdek de kracht van de natuur

Deel dit bericht!

Ontdek de kracht van de natuur bij je zoektocht naar wie je bent en wat voor werk bij je past

“Wandelen is het beste medicijn” Hippocrates

In deze tijd waar de wereld tot stilstand is gekomen door de corona pandemie, komen we door deze netwerkwandeling voor het eerst weer bij elkaar en in beweging. We gaan een heerlijke wandeling maken door de mooie natuur van IJsselstein. We staan ook stil bij ons lichaam, gevoel, onze ademhaling en zintuigen.

Heeft de afgelopen periode jou iets geleerd over jezelf? En over je zoektocht naar werk dat bij je past? Wat heb je nu nodig om de volgende stap te zetten op persoonlijk vlak richting werk? De natuur kan je inspireren om daar op een andere manier naar te kijken!
Na de wandeling heb je meer ruimte, voel je je ontspannen en heb je een beweging gebracht richting het antwoord op je vraag of een nieuw inzicht gekregen.

De wandeling wordt begeleid door Rianne van Dam; wandelcoach met een brede kijk op leefstijl. Zij coacht onder andere mensen die een depressie of sombere gevoelens hebben en op een natuurlijke manier willen herstellen. Soms is er alleen een vraag en is tijd nodig voor een antwoord. Wandelen in de natuur helpt op onderzoek uit te gaan en om beter te kunnen voelen. Je komt tot je eigen kern en gaat gemakkelijker je eigen weg volgen.

Voor meer informatie kijk op: www.rivadacoaching.nl

Locatie en tijden
We verzamelen vanaf 9.45 uur voor de ingang van het Fulcotheater.
De wandeling start om 10.00 uur. Rond 11.30 uur zijn we weer terug.

De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om het Café ook in de toekomst mogelijk te maken.

Meer weten?
Mail naar inbetweencafeijsselstein@gmail.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *