Workshop: Your Story Your Stage – IBC EINDHOVEN 06-08-2019

Deel dit bericht!

Workshop: Your Story Your Stage

Heb jij dat ook?

Dat je door jouw enthousiasme tijdens een interview/sollicitatiegesprek/netwerkborrel/netwerkgesprek/presentatie het idee hebt dat je teveel vertelt en dat er geen begin en eind aan jouw verhaal zit? De ander heeft moeite om de rode draad te ontdekken? Je ziet ze zichtbaar afhaken maar weet niet hoe je dit kan voorkomen?

Of, wanneer je over jezelf vertelt, kom je niet verder dan lijsten van competenties/kwaliteiten? Loze kreten die onderbouwing missen.

Of, wanneer je een voorbeeld wilt geven van jouw toegevoegde waarde ontbreekt het aan bewijslast?

Kortom, jouw authentieke en waarachtige zelf komt niet of nauwelijks tot uitdrukking in jouw verhaal. De vraag is dan of er échte verbinding is tussen jou en de ander of jouw publiek.

In deze workshop vertel ik je over

  • de waarde en historie van storytelling,
  • de “science” van storytelling
  • oefenen we met storytelling
  • en krijg je direct tips die je in de praktijk kan brengen

Je bent een stap dichter bij authentiek, aligned en aanwezig zijn.

————————————————————————————————————————————-

Waheeda Shadood is een Story Tailor, Coach en Essentialiser die professionals helpt om simpelweg bewuste keuzes te maken zodat ze authentiek, aligned en aanwezig zijn. Ze zijn en leven hun verhaal. Zij is een gecertificeerde Chief Storytelling en lid van de Storytelling Clan, Register Sr. Loopbaancoach (CMI-C) en één van 30 Officiele LinkedinAmbassadeurs in Nederland en Trainer.

Zij heeft een storytellend coachingsmodel DEI (DNA, Essentie, Impact) ontwikkeld dat professionals en leidinggevenden helpen om uit eigen verhalen én de verhalen die anderen over hen vertellen hun professionele identiteit te distilleren. Je bent bewust van je eigenheid. Je handelt naar je kernwaarden. Je ervaart eenheid in de keuzes die je maakt. Je hebt je eigen taal, eigen ritme, eigen stijl. Je bent concreet en congruent in je online en offline profilering. Je omgeving ervaart dat ook. Impact!

Scherpzinnig, storytellend en taalkrachtig coacht en traint zij in Loopbaanstrategie, Leiderschap, Ondernemerschap, (Arbeids)Marketinginstrumenten, LinkedIn, Netwerken, Pitchen, Personal Branding.
www.impactstories.nl

Afkomstig uit Engelstalig Guyana traint, blogt, schrijft en coacht zij in het Engels en Nederlands over storytelling en de keuzes van de “is dit het nou” professional. Zij heeft reeds duizenden professionals geholpen bewust te kiezen. Zij is oprichter van Impact Stories en binnenkort (oktober 2019) Waheeda. Stuur haar een uitnodiging op Linkedin en volg haar InstaStories.

 

WORKSHOP IS GRATIS!!  

AANMELDEN KAN VIA DE ONDERSTAANDE LINK: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-your-story-your-stage-64890485188 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *