05-11-2019 IBC Eindhoven Workshop: Het is maar werk!

Deel dit bericht!

Workshop: Het is maar werk!

– Rouwen om baanverlies –

De impact van baanverlies wordt regelmatig onderschat. Dat je kan vastlopen in een rouwproces na het verlies van je baan is vaak onbekend. Dit kan gebeuren als je op een nare manier je baan bent kwijtgeraakt, maar ook als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je je baan ‘bent’. Wie ben je dan nog zonder je baan?

Wil je meer weten over rouwen om baanverlies, hierover in gesprek gaan met elkaar en samen kijken wat nodig is? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze workshop.

Tijdens deze workshop bewegen we ons van verlies (waar je sta je nu | wat is jouw verhaal) richting herstel (waar wil je naartoe | wat is belangrijk voor jou). Onderzoeksresultaten, theorie, en praktijk worden met elkaar verbonden met voorbeelden en verhalen, zodat je kan voelen waar het over gaat en wat jij nodig hebt. Het programma kan worden aangepast op de behoefte van de groep. Er is veel ruimte voor interactie en vragen.

Ter voorbereiding kun je de uitzending van Jacobine op zondag bekijken of een kijkje nemen op de website https://janskevaneersel.nl/in-de-media/

Janske van Eersel verricht sinds 2015 onderzoek naar de impact van baanverlies, om meer zicht te krijgen hoe dit werkt, waarom sommige mensen vastlopen, welke interventies helpen, en wat er mogelijk is aan preventie. Dit doet zij in samenwerking met prof. dr. Toon Taris en prof. dr. Paul Boelen van de Universiteit Utrecht. Daarnaast begeleidt zij mensen die vastlopen na hun baanverlies, en verzorgt zij regelmatig workshops, presentaties en lezingen voor zowel ervaringsdeskundigen als professionals.

Deelname is gratis!

Aanmelden kan via de onderstaande link: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-in-between-cafe-het-is-maar-werk-75609787911?

Datum en tijd:
Dinsdag 5 november 2019
10:45-13:45 uur

Locatie:
Pand P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *