Launch Yourself Event 27 september 2021

Deel dit bericht!

Samen met Evenmanager Nienke Teurlings organiseert In Between Café Eindhoven het Launch Yourself Event.

Op maandag 27 september 2021 organiseren we editie III van het Launch Yourself Event. Dit zal gehouden worden in het prachtige Parktheater in Eindhoven. We hebben een geweldige line-up aan sprekers aan ons event weten te binden.

Business, creativiteit en netwerken komen samen!
Of je nou werkzoekend bent, een carrière switch wilt maken of eigen ondernemer bent: je moet jezelf verkopen en jezelf verkopen is voor veel mensen het moeilijkste wat er is. Vooral omdat er in onze huidige samenleving grote aanspraak gedaan wordt op iemands onderscheidend vermogen: hoe steek je uit boven de rest en hoe kom je nou aan tafel bij die potentiële werk- of opdrachtgever? Hier krijg jij antwoord op en concrete hulp mee op het Launch Yourself Event.

Op het Launch Yourself Event 2021 bieden de deelnemende partijen, sprekers en sponsoren vanuit het hele land, diverse masterclasses aan. Wij bieden een volledige dag van 10.00 – 16.00 uur boordevol masterclasses en andere vormen op het gebied van o.a. social media, video-strategieën, fotografie, content marketing, social selling, personal branding, zichtbaarheid en nog veel meer! Wij hebben meerdere zalen beschikbaar in het Parktheater Eindhoven. Wij hebben programma’s voor ondernemers en carrière-switchers/werkzoekenden. Jij krijgt dus een programma dat past bij jouw behoeften. 

Het programma is als volgt:

Roeselien Wekker

Interactieve lezing: Verkopen door te raken! Identiteit als basis van jouw succes.

Haar eigen zoektocht naar ‘wie ze dan was zonder podium of camera’ werd de fundering van haar werk. Roeselien neemt je mee in haar verhaal en laat je direct ervaren wat het verschil is tussen een plat verkooppraatje en verkopen door te raken.

Een interactieve lezing over de kracht van een sterke identiteit en de kracht van een sterke pitch als gevolg: Hoe kun je klanten raken met universele verhalen, persoonlijke anekdotes en geweldige oneliners waar jij 100% achterstaat?

Een sterke identiteit is de basis van elk succes.

Joyce Carols

Ben jij jouw CV?

Wat straalt jouw CV uit? Wat straal jij als persoon uit? Hoe kun je je sterke kanten in persoon en op papier nog meer tot hun recht laten komen? Hoe geef je in 1 minuut een super mooie en krachtige pitch van jezelf en aan welke elementen moet een goede persoonlijke pitch voldoen? Waar ben je goed in en hoe kun je dit inzetten om tijdens een spannend gesprek toch krachtig over te komen?

 Zowel in theorie als in de praktijk gaan we aan de slag met jouw eigen houding, je uitstraling en vooral hoe je je sterke kanten in kunt zetten om je droombaan binnen te halen.

Breng je CV dus mee!

Als bonus krijg je tijdens de training een template aangereikt, met de elementen waar een goede sollicitatiebrief aan moet voldoen.

Anne Marie Hazenberg

SmartPhoneVideo – Do It YourSelf – interactieve sessie

Video is een populair communicatiemiddel. Video is toegankelijk en doeltreffend op social media. De kracht van video is dat het op elk moment bekeken kan worden, waar en wanneer je ook bent. Anne Marie daagt je uit je authentieke zelf, je dienst of je product in beeld te laten zien. Daarom staat ze hier en deelt ze haar kennis en praktijkervaring over professionele video’s maken met je smartphone. 

Anne Marie Hazenberg geeft – al sinds 2008 – video DIY training => ‘professionele video’s maken met je smartphone’ voor ZZP’ers, Gemeentes, Politici, paardensport, allerlei soorten bedrijven & organisaties, en zelfs aan rechters en beverratbestrijders.

Trudy Pannekeet

LinkedIn Trainer – Eruit springen zonder te roeptoeteren

Zij is LinkedIn Trainer en -ambassadeur, ze begeleidt ondernemers als marketing coach. En zij is online LinkedIn trainer bij het grootste marketing platform in Nederland: Frankwatching.

Haar praktische LinkedIn boek ‘Spring eruit met LinkedIn zet veel mensen AAN om LinkedIn effectief in te zetten om die leuke baan, of opdracht te krijgen. Een praktische en zeer volledige handleiding die je inspireert en helpt om eruit te springen.

Zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn vergroten op een manier die bij jou past. Gewoon lekker praktische tips waarmee jij hierdoor beter en sneller in contact komt met de doelgroep die je wilt aantrekken. 

Tineke Rensen

Hoe positioneer je jezelf onderscheidend.

Mensen zijn teveel bezig met zichzelf als ze ZICHZELF positioneren of promoten.

Ze vergeten daarbij wat de ander juist belangrijk vindt om te horen of te weten.

Het gaat er niet om wat je voor die ander gaat doen, maar wat het die ander op kan leveren. Dus niet om alle stappen die je zet, maar om de totale waarde die je toevoegt.

Welke garantie geef je en welk risico ben je zelf ook bereid om te nemen?

Als je enorm overtuigd bent van je waarde en wat het voor je klant op levert dan kun je dat ook laten zien in een garantie.

Ik leer je in mijn presentatie hoe je jezelf onderscheidend positioneert en hoe je klanten daarop vervolgens alleen nog maar ja kunnen zeggen.

Tijdens het event en na afloop verzorgt Wilma Leppers de muziek in het cafe gedeelte – DJ Apple Juice 

Tot ziens op 27 september!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *