Jouw carrière op een A4’tje! IBC-Eindhoven 07-01-2020

Deel dit bericht!

Jouw carrière op een A4tje

Soms kan je het gevoel hebben dat je op werkgebied het overzicht kwijt bent, dat het lastig is om je loopbaan en ambities overzichtelijk en gestructureerd te beschrijven en om besluiten te nemen over je volgende stap. Je hebt behoefte aan een steuntje in je rug. Dit vraagt om een kennismaking met het Business Model You Canvas: jouw carrière op een A4tje.

Het zelf invullen van het Business Model You Canvas kan je helpen om meer inzicht te krijgen in je loopbaan en (betere) keuzes te maken op werkgebied. In deze workshop vertel ik je meer over dit instrument en ga je er een eerste ervaring mee opdoen.

Lees ter voorbereiding en inspiratie het eerste hoofdstuk uit het boek Business Model You door op deze link te klikken: http://bit.ly/BusinessModelYou-hoofdstuk1

Over Erna van Poppel

Vanuit haar bedrijf Hart voor jouw zaak traint, inspireert en adviseert Erna ondernemers en ondernemende professionals over hun persoonlijke PR, social media en personal branding. Ze helpt door kennis te delen, haar netwerk te openen en door praktische handvatten te bieden. Dat doet ze met volledige aandacht, focus en inzet en vooral: met hart voor de zaak van haar cliënten. Haar favoriete (net)werkinstrumenten zijn daarbij LinkedIn en Business Model You.

Na de workshop volgt een presentatie van Trainspot door Jeroen van Esseveld

“Niets is leuker dan jezelf ontwikkelen en toch besteden we hier heel weinig tijd aan. Waarom? Omdat we het spannend vinden en misschien bang zijn om te falen? Maar het vergroot wel je baankansen. Omdat je tegenwoordig in elke functie of baan met een computer moeten werken, is het belangrijk dat je jouw digitale vaardigheden op orde hebt. En hoe we voor iedereen een passende training hebben, leg ik graag uit tijdens de sessie op 7 januari.”

Jeroen is directeur eigenaar van een tweetal trainingsbureaus (Opatel Opleidingen & Trainspot) en neemt jullie graag mee in het belang en kracht van jezelf blijven ontwikkelen. Wat zijn nu 21st century skills, hoe linkt dat met solliciteren en hoe zorg je dat je digitaal vaardig blijft? Wist je al dat, onder bepaalde voorwaarden, je via en op kosten van UWV scholing kan volgens om jouw baankansen te vergroten? Nee, dan moet je echt even komen luisteren! Al met al veel praktische tips en een enthousiast verhaal over kansen en mogelijkheden.

Toegang is gratis! Aanmelden kan via eventbrite:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-in-between-cafe-eindhoven-jouw-carriere-op-een-a4tje-86124565895? 

Datum En Tijd:
7 januari 2020
10:45 – 13:45

Locatie:
Pand P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *