IBC-Eindhoven Netwerkbijeenkomst op dinsdag 2 augustus 2022 van 13:15 uur tot circa 16:00 uur met de workshop: Een beetje brutaler mag best !

Deel dit bericht!

Gastspreker Charlon Imamdi

Vandaag de dag is niemand meer zeker van een baan / vaste baan.  Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of een eigen bedrijf wilt opstarten, moet je soms de stoute schoenen aantrekken en wat uit je ‘comfort zone’ gaan om je doel te bereiken.

Motiverend spreker en talentontwikkelaar Charlon Imamdi vindt dat ‘een beetje brutaler zijn’ dan best op zijn plaats is. Een stapje in je persoonlijke ontwikkeling!

Persoonlijke ontwikkeling gaat over het werken aan je zelfbewustzijn, je identiteit, je eigen talent en potentieel, en het vergroten van de kwaliteit van je leven en het realiseren van je dromen en aspiraties”, aldus Charlon.   “Dit geldt zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Persoonlijke ontwikkeling vindt je hele leven plaats.”

Tijdens zijn workshop laat Charlon aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven en praktijk zien hoe jíj je persoonlijke én loopbaanontwikkeling kunt helpen door je op belangrijke momenten niet met een kluitje in het riet te laten sturen.

Voor Charlon Imamdi (Charlon Imamdi – motivational speaker) staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Charlon zet alles op alles om talent in anderen te (h)erkennen en tot bloei te laten komen. Zelf zette hij zijn werkloosheid om in een succesvolle carrière met onder meer zijn bedrijf Multi-Traject en een docentschap bij een Post-HBO-opleiding als resultaat.

Aanmelden via:  

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-workshop-een-beetje-brutaler-mag-best-379516071787

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *