IBC Eindhoven, 8 januari 2019,11.00-13.30: Inspiratiesessie Haal meer uit je communicatie

Deel dit bericht!

Inloop vanaf 10.45 uur. Start workshop 11.00 uur.

Een inspirerende start van 2019 met Bernhard Elshout

Hoe kun je meer uit je communicatie halen?

Haak aan bij deze workshop en leer een aantal eenvoudige maar super effectieve technieken!

Gastspreker Bernard Elshout is gespecialiseerd in communicatie en persoonlijke ontwikkeling en heeft daar zijn missie van gemaakt.  Met zijn opleidingsinstituut, Kaber Groep BV, traint hij jaarlijks honderden mensen om dichterbij hun eigen missie te komen met behulp van NLP. Dus, wat wil jij bereiken? Als je je taal op de juiste manier inzet dan krijg je meer invloed op je interne processen en zit je niet langer je eigen succes in de weg.

Tijdens de workshop hoor je precies wat de kracht van NLP is en hoe je het kan inzetten in je eigen leven. Ook staan we stil bij groepsdynamiek en de vraag hoe je het beste kan profileren. Het communicatiemodel zal worden behandeld en je leert wat er allemaal bij komt kijken als je goed contact wil met familie, vrienden of je (potentiële) werkgever. Want wat zorgt er nou eigenlijk voor dat gesprekken met de ene persoon prima verlopen en met een andere persoon wat lastiger? En kun je daar verandering in brengen? Het antwoord is ‘ja!’ Dus doe mee en ontdek hoe je het verschil maakt!

Bernard is directeur van Kaber Groep in Breda.

Hij is al zijn halve leven trainer/docent. “Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Trainen is mijn passie, daar word ik heel blij van. Het is mijn missie om met NLP interventies de communicatie in de wereld eenvoudig, open en helder te maken zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.”

AANMELDEN, gebruik deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-een-inspirerende-start-van-2019-53738077035

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *