IBC Eindhoven 7 sept 2021: “Zeggen wat je zeggen wilt“

Deel dit bericht!

Workshop topic: communicatie

Gastspreker: Kevin Maurits

De workshop is gericht op werkzoekenden en ondernemers.

Over dit evenement

We communiceren allemaal, het is belangrijk in je persoonlijke en je professionele relaties. Iedereen heeft wel eens een intens gesprek met een partner, een vriend, op werk of ergens anders. Soms lopen we hier vandaan met de gedachte: “Ik had … moeten zeggen”. Herkenbaar?

Wat zou er gebeuren als dit weggaat. Dat je dit gevoel niet hebt. Dat je de dingen zegt die je echt wilt zeggen. De kans bestaat dat dit niet alleen je relatie met de ander verandert, maar ook de relatie met jezelf.Ontdek hoe je nog effectiever kan communiceren door inzicht te krijgen in je eigen manier van communiceren. 

  • Waar ben je goed in?
  • Hoe ziet jouw perfecte vorm van communicatie eruit?
  • Waar moet je absoluut mee stoppen? 
  • Wat moet je absoluut blijven doen?
  • Waar zit nog ruimte voor verandering?

Wanneer er gesproken wordt over effectiever communiceren gaat het vaak over dat er meer en beter geluisterd moet worden. 

Maar wat nou als we het ontvangen van berichten makkelijker kunnen maken door beter te worden in het zenden ervan?

Over Kevin:

Als oud-Marinier, Politiekundige, coach en mediator/belangenbehartiger heb ik een passie voor verbondenheid en communicatie. Ik geloof in 1 + 1 = 3, maar om dat te bereiken is effectieve communicatie van essentieel belang. 

Met enorm veel plezier sta ik anderen bij wanneer zij zichzelf niet goed weten of durven te verwoorden. 

Ik krijg energie van het bruggen slaan tussen verschillende partijen wanneer deze het niet met elkaar eens kunnen worden.

Maar dit vind ik helemaal geweldig: Anderen bewust maken van hun eigen manier van communiceren en ze hierin te laten groeien. Hier komt een flinke dosis zelfreflectie bij kijken en daar help ik bij.

Met enorm veel plezier sta ik anderen bij wanneer zij zichzelf niet goed weten of durven te verwoorden. 

Na zelf enorm tegen de lamp te zijn gelopen in mijn eigen leven door een gebrek aan communicatie, werd het mijn missie om niet alleen mijzelf, maar juist anderen te helpen om effectiever te communiceren en daarmee meer uit het leven te halen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak.

Zit je in een conflict en kom je er niet uit? Weet je niet meer wat je moet zeggen? Zeg je wel alles wat je wilt zeggen of durf je het niet? Heb je moeite met ideeën overbrengen op anderen of jezelf duidelijk te uiten? Neem contact met mij op om samen een oplossing te vinden, zodat je niet meer jezelf van binnen op hoeft te vreten!


Locatie: Pand P

Inloop en netwerken vanaf 13:00 en met pauze zodat je ook gezellig kunt netwerken

De workshop zelf duurt van 13:15 tot 16:00

Uiteraard is dit event volgens de actuele regels van de RIVM. Zie Eventbrite voor meer informatie.

Aanmelden voor dit event is verplicht via Eventbrite 

Tot ziens op 7 september!

Dit vind je misschien ook leuk...