IBC Eindhoven 2 november 2021: Waar loop je tegenaan in het sollicitatie proces

Deel dit bericht!

Workshop topic: Solliciteren

Gastspreker: Harm Compvoets

De workshop is gericht op werkzoekenden.

Over dit evenement – verplaatst naar ??

Omdat we zien dat het voor een grote groep mensen toch nog altijd moeilijk en/ of spannend blijft om een goede baan te vinden, geven wij regelmatig workshops om mensen hierbij te helpen. In deze workshops komen de volgende thema’s aan bod:• Het opstellen van een goede CV• Het schrijven van een motivatiebrief• Het aanmaken van een LinkedIn profiel• Het sollicitatie gesprek. • Waar moet ik allemaal op letten wanneer ik mijzelf ga ‘pitchen’?

De workshop is interactief en de inhoud wordt grotendeels bepaald door de vragen van de deelnemers. Waar lopen zij tegen aan tijdens het sollicitatieproces? Daarnaast gaan we ook samen oefenen op welke manier je jezelf het beste kunt presenteren!

Gastspreker is Harm Crompvoets. Hij is inmiddels bijna 4 jaar werkzaam als Senior Manager bij Walters People, een onderdeel van Robert Walters, één van de marktleiders in de wereld op gebied van financieel recruitment. Walters People is dé specialist in de bemiddeling van medewerkers voor vacatures in finance & accounting, banking & financial services, HR, IT, management & office support, customer service & supply chain en de (semi) publieke sector. Voordat hij bij Walters People is gaan werken heeft hij verschillende management posities bekleed binnen het creditmanagement. Zijn kracht ligt in het verbinden van mensen, het opbouwen en/ of reorganiseren van teams en het coachen en inspireren van werknemers. In zijn huidige functie kan hij deze capaciteiten optimaal inzetten: bouwen aan een team van enthousiaste en gemotiveerde mensen die onze kandidaten aan een droombaan helpen en onze opdrachtgevers voorzien van dé perfecte kandidaat. Erg dankbaar werk!

Naast het feit dat ik als recruitment specialist de nodige kennis heb van de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces, heb ik zelf honderden sollicitatiegesprekken gevoerd. Bovendien heb ik tijdens de crisis van 2008 zelf geruime tijd werkloos thuis gezeten. Dus kan ik ook als ervaringsdeskundige meepraten over de uitdagingen die de zoektocht naar een nieuwe baan met zich mee kunnen brengen.

Locatie: Pand P

Inloop vanaf 13:00 en met pauze zodat je ook gezellig kunt netwerken

De workshop zelf duurt van 13:15 tot 16:00

Uiteraard is dit event volgens de actuele regels van de RIVM. Zie Eventbrite voor meer informatie.

Aanmelden voor dit event is verplicht via Eventbrite 

We hopen jullie te mogen ontmoeten op 2 november!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *