IBC Eindhoven, 12.03.2019, 11.00-13.30 uur: Met meer Lef, van Denken naar Doen

Deel dit bericht!

Workshop: “Met meer LEF, van DENKEN naar DOEN”
Spreker: Stefan van Happen

Deze workshop biedt jou inspiratie om meer te DOEN. Heb jij allerlei gedachten in jouw hoofd, maar zet je het niet om tot actie? Vind jij het spannend om een aantal stappen te nemen op weg naar een nieuwe baan, een nieuwe klant of iets wat je gewoon graag wil doen? Wil jij nieuwe inspiratie opdoen? Dan is deze workshop waarschijnlijk heel geschikt. In deze workshop wordt jouw mind veranderd, waardoor je meer in actie komt om datgene te doen wat je wil doen. Daarnaast krijg je handvatten om van Denken naar Doen te gaan.

Over Stefan van Happen:

Stefan heeft in de afgelopen jaren enkele spreekwedstrijden gewonnen. Hij is zijn droom aan het waarmaken om als spreker en trainer meer mensen in beweging te zetten zodat zij die dingen doen die zij willen doen. Of dat nu een droom waarmaken is of een droombaan vinden, maakt niet uit. Hij zorgt voor meer lef bij allerlei mensen en organisaties. Zijn ervaring in de sales, als trainer en spreker helpen hem daarbij. Om verder te groeien is hij in december begonnen met een 30 dagen challenge waarin hij zichzelf heeft uitgedaagd om iedere dag 30 dagen lang ergens te spreken en mensen te inspireren. Dat is hem gelukt en dat heeft hij in januari afgerond. Hiervoor is hij enorm uit zijn comfortzone gegaan door onaangekondigd en ongevraagd te gaan spreken op meerdere locaties zoals: op de Piazza in Eindhoven, bij de atletiekclub, bij diverse bijeenkomsten, meerdere keren bij Eindhoven Airport en in het winkelcentrum in Veldhoven. De tegenslagen, successen en lessen uit de challenge gebruikt hij in zijn speeches en trainingen.

De workshop:

In deze workshop krijg je naast inspirerende verhalen ook tools mee om meer van Denken naar Doen te gaan. Zodat je met meer LEF aan de slag gaat. Naast de verhalen ga je in de workshop op een leuke manier aan de slag met de dingen die jij graag zou willen bereiken. Dingen die je tegenhouden worden minder een issue. Hij zet jullie met de lessen in beweging om datgene te bereiken wat jij wil. Aan het eind van de workshop ga je in ieder geval naar huis met inspiratie om meer te doen en meer te bereiken.

Aanmelden, gebruik onderstaande link:

 

https://www.eventbrite.com/e/workshop-door-stefan-van-happen-tickets-54701762444

Start programma: 11.00 uur / inloop 10.45 uur.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *