IBC Eindhoven 1 december 2020: Een inspirerende start van 2021

Deel dit bericht!

met deze NLP Development workshop

Workshop topic: NLP Communicatie

Gastsprekers: Bernard Elshout en Jorinde Prins van Kabergroep

De workshop is gericht op werkzoekenden en ondernemers.

We mogen weer samenkomen en deze workshop kan ook weer plaats vinden.

Hoe kun je meer uit je communicatie halen? 

Haak aan bij deze workshop van Bernard Elshout en Jorinde Prins en leer een aantal eenvoudige maar super effectieve technieken!  

Gastsprekers Bernard Elshout en Jorinde Prins zijn gespecialiseerd in communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daar hebben zij hun missie van gemaakt. Via opleidingsinstituut Kabergroep BV trainen zij jaarlijks honderden mensen om dichter bij hun eigen missie te komen met behulp van NLP(D). 

Dus, wat wil jij bereiken? Als jij je taal op de juiste manier inzet dan krijg je meer invloed op je interne processen en zit je niet langer je eigen succes in de weg.  Tijdens deze workshop hoor je precies wat de kracht van NLP(D) is en hoe je deze het kunt inzetten in je eigen leven. Het communicatiemodel zal worden behandeld en je leert wat er allemaal bij komt kijken als je goed contact wilt met familie, vrienden of je (potentiële) werkgever. Want wat zorgt er nou eigenlijk voor dat gesprekken met de ene persoon prima verlopen en met een andere persoon wat lastiger? En kun je daar verandering in brengen? Het antwoord is ‘ja!’ 

Dus doe mee en ontdek hoe jij het verschil maakt!

Bernard is directeur van Kabergroep in Breda. Hij is al zijn halve leven trainer/docent. Hij vindt het heerlijk om mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Trainen is zijn passie, daar wordt hij heel blij van. Het is zijn missie om met NLP interventies de communicatie in de wereld eenvoudig, open en helder te maken zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.” 

Jorinde is – net als Bernard – IN gecertificeerd NLP Master trainer. Een vraag die haar geruime tijd bezig hield voordat ze met de Kaber Groep in contact kwam is: 

Waarom doen mensen wat ze doen? Is het een vraag waar je een antwoord op kunt krijgen? Jazeker, NLP(D) heeft Jorinde een antwoord gegeven. Inmiddels inspireert en helpt ze mensen bij hun zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling; dat geeft haar enorm veel energie. Haar motto is: “Doen waar je blij van wordt!” 

 Meer info over de KaberGroep vind je op: https://www.kaber.nl

Locatie: Pand P

Inloop vanaf 13:00 en met pauze zodat je ook gezellig kunt netwerken

De workshop zelf duurt van 13:15 tot 16:00

Uiteraard is dit event volgens de actuele regels van de RIVM. Zie Eventbrite voor meer informatie.

Aanmelden voor dit event is verplicht via Eventbrite 

Tot ziens op 1 december!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *