IBC Eindhoven 04-02-2020: Stop met verkopen, start met verleiden

Deel dit bericht!

Workshop: Stop met verkopen, start met verleiden
Gastspreker: Marjolein Brocatus

Marjolein Brocatus heeft een ongekende drive om mensen te laten groeien. Deze workshop heeft als doel om jou anders te laten kijken naar jezelf. Op een manier die past in de veranderende markt van sales en marketing. Of je nu ondernemer bent of op zoek bent naar een nieuwe baan. Mensen doen zaken met mensen en jij kan mensen beïnvloeden, zodat ze voor jou kiezen. Ze neemt je mee in de geheimen van Social Selling, Personal Branding en zichtbaarheid. Échte verbinding maken daar gaat het om.

Om dit te bereiken haalt ze alles uit de kast om het beste in mensen naar boven te halen. Mensen activeren is haar grootste talent en met een figuurlijke lucifer hun waakvlammetje aansteken, en laten oplaaien tot een groot vuur maakt haar gelukkig. Af en toe een beetje rebels olie op het vuur gooien helpt natuurlijk ook ;). Haar trainingen zijn heel praktisch en per direct in de praktijk te brengen. Door haar ervaring weet ze aan welke knoppen ze voor jou moet draaien “om jou zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken“.

https://www.zakelijkverleiden.nl  – info@zakelijkverleiden.nl

Toegang is gratis! Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-in-between-cafe-eindhoven-stop-met-verkopen-start-met-verleiden-89639709785

Datum En Tijd:
di 4 februari 2020
10:45 – 13:45

Locatie:
Pand P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *