De reis naar je volgende opdracht of nieuwe baan IBC Eindhoven 03-09-2019

Deel dit bericht!

Hoe was je vakantie? Deze vraag krijg je de komende maand vast een keer van iemand in je omgeving. Ben je ergens geweest of heb je rustig aan gedaan? Heb je dit jaar de vakantie overgeslagen of heb je ‘permanent vakantie’? We zijn van nature geïnteresseerd in elkaars vakanties, omdat de invulling ervan iets onthult over de ander. Maar heb je de vraag ‘Hoe was je vakantie?’ ook wel eens aan jezelf gesteld?

Naast tijd voor leuke dingen, geeft vakantie je ook ruimte om te luisteren naar je innerlijke wensen. Je veert weer terug naar wie je bent. Zit je nog op koers en gaat het zoals je wilt dat het gaat? Wat wordt de volgende stap in je onderneming, loopbaan of leven?

Je volgende stap

Zowel voor werkzoekenden als ondernemers is het goed om eens te evalueren en in kaart te brengen waar je staat en waar je naartoe wilt:

  • Is het tijd voor iets nieuws of wil ik blijven doen wat ik gedaan heb?
  • Wat kan ik goed en wat vind ik leuk?
  • Wat heb ik te bieden voor mijn nieuwe werkgever of klant?
  • Ben ik bereid om nieuwe eigenschappen te ontwikkelen en bij te leren?
  • En wat heb ik dan nodig?

Ontdekkingsreis

Als je van een afstandje naar je dagelijkse routines kijkt, kun je beter bepalen of ze bijdragen aan je einddoel. Het is dan fijn wanneer iemand je helpt bij het uitstippelen van je route. Ilona Verwaal neemt je mee op jouw reis en deelt in vogelvlucht haar meest waardevolle inzichten die zij tijdens haar studies, werk en reizen heeft opgedaan. Deze inzichten hebben haar geholpen bij het maken van belangrijke keuzes in haar leven en hebben haar gebracht waar ze nu staat.

Deze workshop is een ontdekkingsreis door het landschap van jouw voorkeuren, verwachtingen en vooruitzichten. Je krijgt handige tools aangereikt om zelf je persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten in kaart te brengen, zodat je ze kunt inzetten voor je volgende opdracht of baan. De reis zal voor iedereen anders zijn. Je neemt bruikbare inzichten mee naar huis als souvenirs.

Over Ilona

Ilona is naast ervaren reiziger, tien jaar docent in het HBO. Daarnaast heeft zij onlangs een eigen bedrijf gestart genaamd Intelegance. Naast het lesgeven en het coachen van studenten in hun (studie)loopbaan, trekt ze tijdens de schoolvakanties de wijde wereld in. Haar missie is om mensen te inspireren met haar reiservaringen en op die manier mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. In 2002 behaalde zij haar master Psychologie en een tweede master Communicatiewetenschappen in 2007. Haar jaar van backpacken in Australië en Zuid Oost Azië in 2005 noemt ze met een glimlach haar ‘derde Master’. ‘In dit jaar heb ik geleerd om niet alleen met mijn hoofd te denken, maar ook naar mijn gevoel te luisteren. Het heeft mij doen beseffen dat er meer is dan wetenschap en ratio. Ik heb in dat jaar geleerd door te ervaren in plaats van uit boeken. Het heeft mijn intuïtie de ruimte gegeven om zich te ontwikkelen. Ik blijf door het reizen meer in balans in denken en gevoel.’ De combinatie van haar passies reizen, wetenschap en spiritualiteit, is voor Ilona de bron voor een creatieve en interessante kijk op persoonlijke groei en geluk.

 

BIJEENKOMST IS GRATIS!!  

AANMELDEN KAN VIA DE ONDERSTAANDE LINK: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-reis-naar-je-volgende-opdracht-of-nieuwe-baan-69563130195?

 

DATUM EN TIJD: DINSDAG 3 SEPTEMBER 2019 OM 10:45 UUR
LOCATIE: PAND P LEENDERWEG 65 EINDHOVEN

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *