01 juni 2020: Emotionele Intelligentie

Deel dit bericht!

Gastspreker: Nadja El Fertasi

Dit evenement is gericht op werkzoekenden en ondernemers

Het concept van emotionele intelligentie heeft het begrip van de menselijke intelligentie een nieuwe betekenis gegeven; het verbetert de mogelijkheid om de algemene intelligentie te onderzoeken.

In tegenstelling tot cognitieve intelligentie is emotionele intelligentie echter moeilijk te definiëren.

Over het algemeen richt emotionele intelligentie zich op de emotionele, persoonlijke, sociale en overlevingsdimensies van intelligentie. Deze zijn vaak belangrijker voor het dagelijks functioneren dan de meer traditionele cognitieve aspecten van intelligentie.

Emotionele intelligentie houdt zich bezig met het begrijpen van jezelf en anderen, , en het aanpassen van de directe omgeving om succesvoller te zijn in het leven..

Emotionele intelligentie is tactisch (onmiddellijk functioneren), terwijl cognitieve intelligentie strategisch is (capaciteit op de lange termijn). Emotionele intelligentie helpt om je eigen succes te bepalen, omdat het weerspiegelt hoe men kennis in alle dagelijkse situatie.

Op een bepaalde manier is het meten van emotionele intelligentie het meten van het “gezond verstand” en het vermogen om mee te gaan in de wereld.

Bij THRIVE with EQ werken we met het wetenschappelijk gevalideerde EQ-i 2.0 Model. Het model van emotionele intelligentie bestaat uit vijf categorieën verdeeld in vijftien factoren in van functioneren.

Deze vaardigheden, die de bouwstenen vormen van vaardigheden als communicatie, veerkracht en tijdmanagement. Deze vaardigheden zijn gekoppeld aan functiecompetenties, productiviteit, academische prestaties en andere succesfactoren om je eigen functioneren te helpen voorspellen en verbeteren.

Op dinsdag 1 juni zal Nadja samen met ons een interactieve workshop geven van 90 minuten over emotionele intelligentie. Zij zal u een aantal handvaten geven om u te helpen een aantal van de hulpmiddelen en technieken te implementeren zodat u deze kan toepassen in het dagelijks leven.

Meer informatie over Nadja en emotionele intelligentie vindt u op https://nadjaelfertasi.com.

Korte Bio:

Nadja El Fertasi is een consulent in emotional intelligence en helpt mensen emotional firewalls te bouwen. Nadja is de oprichter en CEO van THRIVE bij EQ en werkt samen met IT-bedrijven om ze te helpen cybertransformatie te leiden als een culturele verandering in hun hele organisatie. Nadja is gepassioneerd om emotional intelligence en ze helpt mensen met praktische handvaten, zodat ze meer vanuit hun potentieel kunnen leven en werken.

Meer informatie over THRIVE with EQ vindt u op https://thrivewitheq.com.

Voor deze bijeenkomst maken we gebruik van ZOOM. De link hiervoor krijg je enkele dagen van te voren.

Locatie: Online via Zoom uitnodiging

Vanaf 13:15 tot ongeveer 15:00 met pauze

Aanmelden voor dit event doe je via Eventbrite 

Tot ziens op 1 juni!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *