In Between Cafe De Bilt 4 februari 2019

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Na de workshop is er gelegenheid om na te praten en de nieuwe contacten verder uit te diepen.

TIP: Neem pen en papier mee !

09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Workshop
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Vervolg workshop
11.15-11.30 uur Afronding en napraten/ netwerken

‘Solliciteren en Storytellling; wat is jouw sterke verhaal?’ Ignace de Haes

Wanneer je al een tijdje werk zoekt, dan weet je één ding zeker: er is altijd iemand die ‘betere’ papieren en/of ‘meer relevante’ ervaring heeft dan jij. Je zult dus op een andere manier aantrekkelijk moeten zijn voor de arbeidsmarkt. We gaan in deze workshop op zoek naar jouw sterke verhaal.

Kom ervaren hoeveel plezier dat geeft!

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Wij hanteren het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten. Dit kan zijn een financiële bijdrage, maar lever je liever actief een bijdrage of wil meehelpen organiseren? Ga dan in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.