Workshop: Pitchen met Impact! IBC Eindhoven 3-12-2019

Deel dit bericht!

Workshop: Pitchen met Impact

Een goede pitch is nog steeds een krachtig hulpmiddel bij het vinden van nieuw of meer werk, zowel voor werkzoekenden en ondernemers. Maar ja, wat is nou eigenlijk een goede pitch? En welke soorten pitch zijn er? Wist je dat een goed pitch maken je helpt in al je contacten?

In de workshop Pitchen met Impact:

* Leer je welke soorten pitch er zijn (hint: het zijn er 4)

* Leer je waar en goede pitch uit bestaat

* Schrijf je je eigen pitch

* Oefen je je pitch

* Leer je hoe je je pitch het best presenteert

Over Eli te Winkel:

Eli helpt als communicatie-expert bewuste ondernemers impact te maken met hun boodschap. Daarvoor kunnen ondernemers bij hem terecht voor advies, training en ondersteuning. Een van de onderdelen van communicatie is jezelf presenteren. Van pitch tot lezing tot workshop.

Presenteren is Eli niet altijd van een leien dakje gegaan. Toen hij 20 jaar geleden voor het eerst een presentatie moest geven, deed hij ongeveer alles fout wat hij maar fout kon doen. Om dat niet meer mee te maken, besloot hij zich te verdiepen in wat een presentatie goed maakt en hoe je die zo goed mogelijk kunt geven. Na in 2017 een aantal ondernemers hiermee geholpen te hebben, besloot hij om zich op internationaal topniveau te laten trainen om het presenteren nog verder te perfectioneren en zijn klanten nog meer te kunnen bieden. Wat hem uniek maakt is dat hij het presenteren verbindt het geheel van je communicatie en marketing als ondernemer. Zo krijg jij maximaal resultaat en maximale impact met je boodschap.

Website: www.foreffect.nl

 

Gratis toegang!

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-in-between-cafe-pitchen-met-impact-80583729103

 

Datum en tijd: di 3 december 2019 10:45 – 13:45

Locatie: Pand P – Leenderweg 65 – 5614 HL Eindhoven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *