Maandag 14 december 2020 Ont-dek je talent met Stem & Beweging

Deel dit bericht!

Door Talent-ontdekking kun je met een nieuwe, verrassende blik kijken naar de richting van je loopbaan. Werkte je tot nu toe in het verlengde van je talent, of zaten er andere deel-persoonlijkheden aan het stuur? Je innerlijke spelende kind wijst je de weg, om van binnenuit je keuzes naar buiten toe te bepalen. Door theater- en speloefeningen kijk je op een speelse manier naar oude en nieuwe mogelijkheden.

In de deel-workshop Stem & Beweging ont-dek je eigen mogelijkheden in jouw stemgeluid en dansvormen. De workshop bestaat uit een les vol improvisatie, zangoefeningen en dans. We werken aan stemverkenning en ontwikkelen uithoudingsvermogen op de combinatie van spreken en bewegen. De beweeglijkheid wordt beperkt door de corona-maatregelen, des te uitdagender is het om vanuit de eigen stoel stil te staan bij je innerlijke kind in relatie tot je gedrag in de buitenwereld. We sluiten af met een statement naar de toekomst, in dit geval een nieuwjaarswens vanuit je talent.

De ochtend bestaat uit twee workshops Talent-ontdekking, die worden gegeven door Hendrikje van Leest en Peter Borsje, ieder met hun eigen invalshoek. Meer informatie over de Spelerij. Hendrikje van Leest. Peter Borsje: www.evenserieus.nl en www.talentering.nl

Meld je aan bij inbetweencafeuhr@gmail.com. Deze december-bijeenkomst is een mondkapje verplicht en houden we anderhalve meter afstand.
inloop 9.00 uur, start workshops 9.30
locatie: De Horst 1 Driebergen

De bijeenkomst van 11 januari 2021 is een online bijeenkomst met Patrick van Gils “Personal Branding & Zichtbaarheid!”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *