Maandag 19 juli 2021: Netwerkwandeling “Hoe zet je jouw eigen pad uit en hoe kun je dit leren te volgen?”

Deel dit bericht!

Dit kan door de natuur in te gaan en je gevoel te volgen welke richting je uit wilt.

Met deze netwerkwandeling komen we in beweging in de natuur. We wandelen over bekende en onbekende paden in IJsselstein. Met hulp van wandelinspiratiekaarten met prikkelende vragen gaan we onderweg stilstaan bij jouw pad, je lichaam, gevoel en ademhaling.

Waar sta je nu op jouw pad? Kun je oog hebben voor wat er langs je pad is en staat? Welke beelden kun je voor jezelf vangen? Wat heb je nodig om een volgende stap te zetten voor jou persoonlijk en werk dat bij jou past?
De natuur kan je inspireren om daar op een andere manier naar te kijken!

Na de wandeling heb je meer ruimte, voel je je ontspannen en heb je een beweging gebracht richting het antwoord op je vraag of een nieuw inzicht gekregen.

Ik ben Rianne van Dam en wandelcoach met een brede kijk op leefstijl. Ik coach mensen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, doordat ze te veel zorg en aandacht hebben gegeven aan anderen. Door de natuur in te gaan begeleid ik je naar meer rust en inzicht en kun je meer ZIJN.
Wandelen in de natuur helpt op onderzoek uit te gaan en om beter te kunnen voelen. Je komt tot je eigen kern en gaat gemakkelijker je eigen weg volgen.
Voor meer informatie kijk op: www.rivadacoaching.nl

Aanmelden
Graag willen we weten hoeveel personen deelnemen aan de wandeling. Daarom vragen we om je vooraf aan te melden. Dat kan eenvoudig via deze link: Eventbrite

Programma:
Vanaf 9.45 verzamelen voor het Fulcotheater.
Om 10.00 uur starten we met de wandeling.
Na afloop gelegenheid om samen nog iets te drinken in het Fulcotheater. (op eigen kosten)

Nog een opmerking:
Neem niet deel aan de wandeling als u in de voorgaande 72 uur ziek bent geweest, u zich niet lekker voelt of in aanraking/contact bent geweest met een persoon die ziek is of klachten heeft. In dat geval zien we u graag weer bij onze bijeenkomst in september.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *