IBC Utrechtse Heuvelrug 11 februari 2019 van 9 uur tot 12 uur.

Deel dit bericht!

11-2-2019 IBC UHR op Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

Voor maandag 11 februari hebben we weer twee boeiende en interessante workshopgevers gevonden. Ze verzorgen elk een workshops van 90 minuten die duidelijk raakvlakken met elkaar hebben. Omdat je maar aan een workshop kunt deelnemen, moet je een keuze maken. 

Naast deze workshops zal Joke van Grootveld van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug bij aanvang een korte presentatie houden over haar werk en wat zij eventueel voor werkzoekenden kan betekenen. Joke is relatiemanager bedrijven.

 

De Workshops: 

Betekenisvol werken / ondernemen – Kirsten Vonk

Iedereen wordt met een vonk geboren. Hierin ligt hetgeen wat je te doen hebt in dit leven. Je hebt talenten meegekregen om dat te creëren en te realiseren. We gaan een aanzet doen om de weg naar jouw unieke vonk te vinden. Wat geeft jou betekenis en waarvan krijg jij lichtjes in je ogen? Je gaat op een andere manier naar jezelf en naar je werkende leven kijken. Kirsten Vonk’s missie is om mensen inzicht te geven in hun vonk zodat ze ontdekken welk werk bij hen past of wat ze door middel van het ondernemerschap willen realiseren. Lees verder op www.vonkmaaktvuur.nl

Gelukkig werken, dat wil jij toch ook? – Irma Ruger.

Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn in je werk? Tijdens deze workshop zetten we samen de eerste stap op weg naar jouw werkgeluk en ga je aan de slag met de Gelukkig Werken Piramide. Je doet nieuwe inzichten op die je helpen bij het kiezen van werk dat bij je past.

Wie geluk ervaart in het werk is leergieriger, creatiever, productiever, zelfverzekerder en beter bestand tegen veranderingen en stress. Werkgeluk gaat over persoonlijk leiderschap, je verbonden voelen met de mensen om je heen en veerkrachtig zijn. Werk doen wat bij jou past, waar je je talenten in kwijt kunt en dat in een prettige omgeving. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Laat je 1,5 uur verrassen en inspireren door Irma Ruger, Gelukkig Werken (team)coach.

 

Bijdrage:  Bij aankomst betaal je € 5,50 aan de Horst voor koffie/thee die je dan naar behoefte zelf kan pakken.  Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met  utrechtse-heuvelrug@Inbetweencafe.nl

Locatie: Landhuis Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Routebeschrijvinghttps://www.landgoeddehorst.nl/contact/

Contact: E: utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *