IBC Maarssen Donderdag 10 januari 2019

Deel dit bericht!

-Uitnodiging-
In Between Café Maarssen

‘Het netwerk café voor werk- en opdracht zoekenden’

 

Donderdag 10 januari 2019  – 9:00 – 12:00 uur

Wij wensen jullie een gezond en inspirerend 2019. Een nieuw jaar met vele mogelijkheden en hopelijk voor velen van jullie een jaar waarin je je dromen kunt verwezenlijken. Ook in dit nieuwe jaar proberen wij weer inspirerende, interessante en gezellige bijeenkomsten te organiseren en daarin hebben de deelnemers ook hun aandeel.
Het In Between Café heeft in januari weer twee workshops in twee rondes, zodat je aan beide workshops kunt deelnemen.  Aanmelden via 
  >>Aanmeldingsformulier<<

  

“Fotografie, een verhaal in beeld” 
Jan van de Knaap: Fotografie is letterlijk schrijven met licht. Met een foto probeer je een verhaal te vertellen en de kijker te sturen in de interpretatie. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Een van de meest gebruikte middelen om de kijker te leiden is de scherptediepte. Met een goed gebruik van scherptediepte stuur je de ogen van de kijker en dwing je de kijker te kijken naar wat jij wilt. Het kost niets, zit eigenlijk bij elke camera meegeleverd… maar je moet het wel weten te gebruiken. In deze workshop laat Jan het nuttige gebruik van scherptediepte zien en hoe je daarmee een klein verhaal in een beeld kan schrijven.
Voor meer info: www.candela-fotografie.nl

”De eerste indruk”

Evenals bij je CV,  is bij een sollicitatie- of netwerkgesprek, de eerste indruk van groot belang. Je wilt immers goed voor de dag komen, en laten zien wat je in huis hebt. Hoe zorg je ervoor dat je bij een klant of toekomstige werkgever al bij de eerste ontmoeting een  prettige indruk maakt? Hoe kleed je je zó,  dat je laat zien wie je bent en wat je in huis hebt?
 Tijdens de workshop bekijken we hoe kleding je presentatie beïnvloedt, en gaan we in op de manieren waarop je je zelf kunt kleden, zónder daarbij in een ‘keurslijf’ terecht te komen. Niet de mode is leidend; wel jijzelf én jouw eigen ambitie(s)!
(Aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen !)

Woensdag 9 Januari is er in de bibliotheek in Maarssenbroek weer een bijeenkomst van Walk & Talk (klik op de link voor meer informatie) https://www.bibliotheekavv.nl/agenda/walk-talk-9-jan.html

Met hartelijke groet,
Team Maarssen
In Between Café Maarssen
Toegankelijk, Verbindend en Motiverend
 
Volg ons ook op::FacebookLinkedIn en  Twitter

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *