IBC-Eindhoven nodigt je uit voor een extra netwerkbijeenkomst op woensdag 21 juni 2023 van 14:00 uur tot circa 15:15 uur voor zakelijk speeddaten in Pand P in samenwerking met Operatie Frisse Peper

Deel dit bericht!

Extra bijeenkomst   ZAKELIJK SPEEDDATEN

VERGROOT JE NETWERK IN KORTE TIJD

Vind je het lastig om bij netwerkenbijeenkomsten zelf mensen aan te spreken? Maar wil je wel graag je zakelijke netwerk vergroten? Kom dan zakelijk speeddaten tijdens een speciale bijeenkomst van In Between Café en Operatie Frisse Peper in Eindhoven. In korte tijd doe je veel inspirerende contacten op.

Je bent telkens 5 minuten in gesprek. Na die 5 minuten is het tijd om door te schuiven. Gebruik de speeddates om jouw pitch te oefenen, of om advies te vragen. Eén ding is zeker: je gaat met veel energie naar huis!

WAAROM ZAKELIJK SPEEDDATEN?

Als ondernemer, maar ook als werkzoekende is het belangrijk dat je een breed netwerk hebt. En dan het liefst ‘warme’ contacten met mensen die je persoonlijk kent en die jou weer kunnen aanbevelen in hun netwerk. Je netwerk uitbreiden is best intensief. Het kost tijd en energie. Bij deze bijeenkomsten Zakelijk speeddaten ontmoet je in korte tijd veel leuke en inspirerende deelnemers. Je stelt je kort aan elkaar voor. Hebben jullie een klik, dan kun je op een later moment uitgebreider met elkaar verder praten.

ONZE PARTNER: OPERATIE FRISSE PEPER

Met ‘operatie frisse peper‘ brengen Karin Mommers (en Manon de Kok) mensen in beweging. Ze maken actieprogramma’s waarmee jij, als manager of medewerker, zelf in staat bent een verandering te weeg te brengen binnen jouw organisatie. Ze werken volgens een 5 stappenplan en een formule waarin ze bedrijfskunde combineren met psychologie en artistieke interventies. Dit resulteert in unieke actieprogramma’s, fris en met pit. Met als resultaat slimmere samenwerkingen, innovatieve ideeën, positieve energie en beweging in houding, communicatie en gedrag. Dus… gebruik een snufje peper van operatie frisse peper, want verandering begint met lef!

www.operatiefrissepeper.nl  https://www.linkedin.com/in/karinmommers/

Aanmelden via: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-in-between-cafe-eindhoven-met-zakelijk-speeddaten-652923771577

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *