IBC Eindhoven nodigt je uit voor de netwerkbijeenkomst op donderdag 7 december om 13:15 uur met de workshop: Durven ondernemen

Deel dit bericht!

GASTSPREKER: PAULINE VAN GORP

Ondernemen is ontzettend leuk! Het is afwisselend, geen dag is hetzelfde. Het is een manier om je werk op je eigen manier in te vullen, om zelf te bepalen met wie je samenwerkt en wanneer je werkt. Ondernemen geeft ontzettend veel vrijheid.

En gaan ondernemen is uit je comfortzone stappen. Loslaten van (belemmerende) overtuigingen die je hebt. Loslaten van zekerheden die je nu hebt of kent in loondienst zoals vaste werktijden, je vaste (werk)routine en (een deel van) je vaste inkomen. Uit je comfortzone betekent ondanks je twijfels bedenken hoe het wél kan in plaats van waarom niet.

Onze hersens zijn zo geprogrammeerd dat we risico’s het liefst uit de weg gaan, want op risico’s hebben we geen controle, dat is gevaar en dat willen we voorkomen. 

En we denken al snel dat ondernemen een groot risico is, waarmee direct het besluit wordt genomen om het niet te doen.

Maar er is een reden dat het idee, de wens om te ondernemen in je hoofd blijft zitten. Je mist iets in de situatie waarin je nu bent, je verlangt naar iets wat er nu niet is en ziet in het starten van je eigen bedrijf een mogelijkheid om dat wel te hebben. Door dit idee maar steeds weg te wuiven, door het niet serieus te nemen, loop je alleen maar het risico om later spijt te krijgen!

Ondernemen bestaat in vele vormen. Er is niet 1 manier.

De workshop gaat over het serieus nemen van jouw wens om te gaan ondernemen. Leren zien dat er meer mogelijkheden zijn, ontdekken hoe jouw ideale manier van ondernemen er uit zou zien. En om daadwerkelijk jouw wens en de mogelijkheden te onderzoeken, voordat je besluit het ondernemerschap in de ijskast te zetten.

Tijdens de workshop neem ik je mee in een methodiek om jouw wens om te gaan ondernemen serieus te nemen en te onderzoeken, door stapsgewijs uit je eigen comfortzone te stappen. Om de belemmerende gedachten en bezwaren weg te nemen en daadwerkelijk te ontdekken of en hoe ondernemen voor jou kan werken.

In de workshop nemen we samen de eerste stappen en heb je de tools om verder te gaan om tot jouw beslissing te komen hoe je ondernemen en het ondernemerschap in jouw leven wilt introduceren.

Over Pauline van Gorp

Van oorsprong ben ik ergotherapeut en inmiddels werk ik als projectspecialist bij een data-gedreven bedrijf én ben ik ondernemer. Ik heb niet bepaald de geijkte route gevolgd en nu wel een voor mij hele fijne mix gevonden in alle verschillende dingen die ik doe.

En dat is waar mijn bedrijf Mix-it-Up voor staat. Ik coach mensen in het maken van keuzes, doorbreken van patronen en kiezen van hun eigen pad, hun eigen ‘ideale mix’ op zowel werk als privé gebied.

Ondernemen en ondernemerschap spelen hierin een belangrijke rol.

Daadwerkelijk een eigen bedrijf starten is niet voor iedereen weggelegd, maar het ondernemerschap heeft wel veel facetten die gaan over het inrichten van je leven op jóuw manier.

Het is mijn missie dat iedereen die droomt over ondernemen zichzelf de kans geeft om erachter te komen waar die droom daadwerkelijk over gaat, hoe dat in jouw leven past en dat gaat doen!

website: www.mix-it-up.nl

Aanmelden via: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-workshop-durven-ondernemen-737840218957

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *