IBC Eindhoven nodigt je uit voor de netwerkbijeenkomst op 5 oktober om 13:15 uur met de workshop: Doorbreek jouw mindfucks

Deel dit bericht!

IBC-E workshop:  Doorbreek jouw Mindfucks   Gastspreker Marianne van Erp

Zit jouw hoofd jou weleens in de weg?

Zou jij in situaties vaker jouw mening willen geven of minder onzeker zijn?

Ervaar jij op dit moment stress of spanning in bepaalde situaties?

Kun jij op dit moment zijn wie je wilt zijn?

Of vind je andere situaties lastig of ervaar je nu ergens last van?

Ons gedrag wordt bepaald door onze gedachten en soms kunnen onze gedachten het ons knap lastig maken. Vaak zijn deze gedachten nog niet eens waar, maar hebben we ze zelf verzonden. De welbekende mindfucks. In deze workshop gaan we inzoomen op de situaties die voor jou lastig zijn en de mindfucks die hierbij horen en krijg je praktische tips hoe je hier op een andere manier mee om kan gaan. 

Het resultaat: Je hebt de tools om in iedere situatie te doen wat jij zou willen, ondanks dat je hoofd andere dingen zegt. Hoe mooi is dat!

Over Marianne

Wie blokkeert op momenten dat hij moet presteren of wanneer het net even niet lukt, kan daar flink last van hebben. Maar wáárom gebeurt dat eigenlijk? Omgaan met spanningen, en waarom dat zo moeilijk is, heeft me altijd gigantisch geboeid. Met mijn master Bewegingswetenschappen en premaster accreditatie SPORTPSYCHOLOOG VSPN® op zak, startte ik in 2012 daarom als zelfstandig sportpsycholoog.

Inzicht krijgen in je gedachten is cruciaal om het beste uit jezelf te kunnen halen en ook echt jezelf te kunnen en durven te zijn, leerde ik al snel. Niet alleen voor sporters, ook voor artiesten, directeuren, collega’s, eigenlijk voor iedereen. In 2013 besloot ik mijn werkveld daarom te verbreden. Met Mindkick help ik iedereen die wil leren stoppen met tobben en starten met pieken; van medewerkers met spanningen op het werk en acteurs met podiumvrees tot agenten bij de Nationale Politie.

Het uitgangspunt van mijn coaching en training is ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Een therapie die je leert flexibeler omgaan met je gedachten en gevoelens en meer controle geeft over je gedrag in lastige momenten. Door de juiste vragen te stellen en met praktische adviezen geef ik je inzicht in jouw gedachten en help ik patronen blootleggen én doorbreken. In mijn een-op-een-sessies en trainingen gebruik ik veel persoonlijke voorbeelden en ervaringen. En: héél veel positieve energie.  http://www.mindkickcoaching.nl/

Aanmelden via: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-workshop-doorbreek-jouw-mindfucks-717707591727

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *