IBC-Eindhoven nodigt je uit op donderdag 8 juni 2023 om 13:15 uur tot circa 15:30 uur voor de workshop: Vergroot je online zichtbaarheid en trek nieuwe kansen aan met LinkedIn!

Deel dit bericht!

Gastspreker: Marlies van den Langenberg

Ben je een startende ondernemer of overweeg je om voor jezelf te beginnen? Dan is deze LinkedIn Workshop precies wat je nodig hebt.
Je leert hoe je een onweerstaanbaar profiel opbouwt waarmee je klanten aantrekt als een magneet. Dat begint met vindbaar zijn voor je doelgroep. Tijdens de workshop ontdek je de essentiële elementen voor een sterk profiel, welke instellingen van belang zijn en hoe je snel een waardevol netwerk opbouwt.
En dan begint het pas… Als je wilt opvallen tussen de massa, heb je namelijk goede content nodig.  Tijdens de workshop ontvang je daarom waardevolle tips en tricks om boeiende content te creëren die de aandacht trekt van jouw doelgroep.
Klaar om je profiel en tijdlijn te laten schitteren? Claim vandaag nog je plek voor deze unieke LinkedIn workshop!
Over de trainer: 
Maak kennis met Marlies van den Langenberg, LinkedIn Specialist uit Eindhoven! Met 12 jaar ervaring in online marketing en een carrière bij diverse bedrijven, is ze nu 2 jaar vol enthousiasme bezig als zelfstandig ondernemer. Haar passie? B2B bedrijven en ondernemers helpen om op te vallen op LinkedIn.
Marlies biedt diverse interessante trainingen, waaronder LinkedIn Basis, Contentstrategie en Copywriting. Goede content is volgens haar het allerbelangrijkste om een merk op te bouwen.
Ze ondersteunt ondernemers daarom ook bij profiel optimalisatie, content management & -creatie.

Aanmelden via: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vergroot-je-online-zichtbaarheid-en-trek-nieuwe-kansen-aan-met-linkedin-645975729797

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *