IBC-Eindhoven nodigt je uit op donderdag 6 juli 2023 om 13:15 uur tot circa 15:30 uur voor de workshop: A walk through your future

Deel dit bericht!

Gastspreker: Remy de Wild

Als ik mensen vraag om te vertellen over zichzelf, dan vertellen ze vaak wat ze doen. Wat iemand doet, bepaald niet wie iemand is. Hoe prettig is werk, als je kan werken vanuit je eigen waarden, en persoonlijke eigenschappen. Eigenschappen, waarin geen goed of fout is, omdat je nu eenmaal bent wie je bent. 

Met het juiste doel voor ogen, met de juiste mensen de juiste dingen doen, garandeert het succes van een organisatie. En vanuit het personeel bekeken luidt het: Met het juiste doel voor ogen, de juiste dingen doen, en intrinsiek werkgeluk ervaren, om bij te dragen aan het succes van een organisatie.

  In deze workshop neem ik je vanuit een stukje eenvoudige psychologie mee om eens na te denken over jouw persoonlijke missie, je visie, je doelen, en hoe je je sterktes en zwaktes kunt inzetten om aan te sluiten bij je ideale baan of opdrachtgever die jou ondersteunen in het vervullen van jouw droom. Je gaat praktisch ontdekken hoe jij vanuit je intrinsieke waarden baas kunt zijn over jouw eigen toekomst en carrière. Ben je er klaar voor?

Over de spreker

Remy de Wild is eigenaar van het psychologisch adviesbureau 6P Partners BV, voorheen 6P Consultancy, dat ruim 20 jaar bestaat. 6P heeft een eigen 6P methodiek, waarmee met het juiste doel voor ogen, de juiste mensen de juiste dingen doen, met als gevolg voorspelbaar werkgeluk en succes. 

Dienstverlening bestaat uit state-of-the-art assessments van de hoogste kwaliteit, coach trajecten voor individuen en (MT) teams, werving en selectie. Doorgaans richt 6P zich op directie, bestuurders en MT, maar overal waar mensen werken, zet zij zich in. Zo heeft 6P ook een Charity Programma, om de hoog potentiële kansarmen een podium te geven. 

Omdat de 6P methodiek i.c.m. de assessments zo succesvol is, vermenigvuldigt 6P zichzelf in 6P Partners. Dat zijn autonome ondernemingen die ook de 6P methode en de assessments inzetten, waarbij 6P faciliteert om juist hen succesvol te maken. 6P hoopt in twee jaar 100 partners te hebben. Remy, en daarmee 6P Partners B.V., is passie gedreven, meer dan business gedreven, omdat alle mensen het waard zijn om het beste uit hun leven te halen, en op hun beurt weer het beste met anderen te delen. 

Aanmelden via deze link: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-workshop-a-walk-through-your-future-658434564507

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *