IBC-Eindhoven nodigt je uit op donderdag 11 mei 2023 om 13:15 uur tot circa 16:00 uur voor de training STRESS! Wat is het? Wat doet het met je? Wat kun je er zelf aan doen?

Deel dit bericht!

Stress, wat is dat nou eigenlijk! Vaak worden stress gerelateerde klachten weggewuifd of genegeerd totdat het te laat is. Het is niet alleen een drukke baan of een druk sociaal leven, stress kent vele gezichten en is soms lastig te herkennen. Maar stress kan ook nuttig zijn.

Op 11 mei geeft gastspreker Vicky Postuma een korte training over stress, hierin komt aanbod: wat stress is, wat dit met je doet en wat je er zelf aan kunt doen. Tijdens deze leuke interactieve training krijg je kennis over stress, inzicht over jouw huidige situatie en vaardigheden om het zelf aan te pakken.

Wat neem je die dag mee:
– Een pen
– Een notitieblok of iets anders als ondergrond om op te kunnen schrijven (er zijn namelijk geen tafels)
– Makkelijk zittende kleding en schoenen

Gastspreker is Vicky Postuma, leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer.
Door haar eigen ervaring met endometriose en het gebrek aan geboden opties om hier iets aan te doen, is ze gaan onderzoeken en ervaren wat een gezonde leefstijl en het maken van keuzes gericht op vitaliteit met haar deed. Dit leverde haar heel veel voordelen op. Ze werd zowel fysiek, mentaal als emotioneel veerkrachtiger dan ze ooit is geweest. Na de benodigde opleidingen, kennis en eigen ervaring is ze vanaf februari 2022 met veel passie begonnen als zelfstandig coach en trainer, met als specialisme hormonen en voeding. Ze voelt dat ze doet waar haar hart ligt: ‘anderen helpen naar een gelukkiger, energieker en vitaler leven’.

www.vicky-vitaal.nl    info@vicky-vitaal.nl

Aanmelden via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-stress-wat-is-het-wat-doet-het-met-je-wat-kun-je-er-zelf-aan-doen-616920885977

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *