IBC-Eindhoven Netwerkbijeenkomst op donderdag 6 april 2023 van 13:15 uur tot circa 16:00 uur met de Workshop Non Verbale Communicatie.

Deel dit bericht!
GASTSPREKER: CYNTHIA ROMBOUT

Lichaamstaal speelt een belangrijke rol in hoe mensen je zien en je boodschappen ontvangen. Je kan er een hoop mee winnen. Maar als je het niet goed toepast ook een hoop mee verliezen. Heb je ooit iemand gesproken die een ijzersterk verhaal had maar zich geen houding wist te geven? Dan heb je daar waarschijnlijk gemerkt dat de inhoud niet goed overkwam. Met een goede lichaamstaal die bij de boodschap past, zorg je voor een sterker verhaal en kom je geloofwaardiger over.

Als je niet bewust bent van je eigen non-verbale communicatie is het ook lastig die te verbeteren.  Tijdens de workshop krijg je inzicht in je eigen non-verbale communicatie, zodat je voortaan je verbale en non-verbale boodschap op elkaar kan laten aansluiten. Hiermee worden jouw gesprekken succesvoller.

Onderwerpen

•Lichaamshouding, mimiek en gebaren

•Wat vertelt je stemgebruik?

•De invloed van emoties op lichaamstaal

•Herkennen van ondermijnende signalen

•Een open houding aannemen tijdens gesprekken

•Meer zelfvertrouwen uitstralen

Wil je ook graag werken aan je lichaamstaal zodat je jouw boodschap nóg krachtiger en duidelijk over kan brengen? Kom dan naar de workshop en leer gebruik te maken van de kracht en invloed van non-verbale communicatie.

Cynthia Rombout is sinds 2007 trainer en coach Persoonlijk Leiderschap. Ze helpt mensen om met meer plezier en zelfvertrouwen door het leven te gaan. Ze geeft trainingen over o.a. communicatie, assertiviteit, time management en onderhandelen.

Website: http://www.spotlighttraining.nl/

Aanmelden via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-non-verbale-communicatie-576450869067

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *