IBC-Eindhoven Netwerkbijeenkomst op dinsdag 7 maart 2023 van 13:15 uur tot circa 16:00 uur met de Masterclass: Breng Human Design in je bedrijf.

Deel dit bericht!

Gastspreker : Anke Derks

Masterclass Breng Human Design in je bedrijf

Human Design is een systeem, dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. De manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

Human Design is een model, waarin de belangrijkste spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), samen komen met de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Het is een complex systeem, wat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten (uit zowel de Westerse als Oosterse wereld) combineert. 

Tijdens mijn masterclass ontdek je:

•Welk human design types er zijn

•Wat jouw strategie en autoriteit is en wat dit betekent

•Wat jouw profiel is.

•Hoe je dit kunt toepassen in je bedrijf

Over Anke Derks

Met 24 jaar ervaring in het ondernemerschap en zo’n 15 jaar ervaring met persoonlijke groei en ontwikkeling kun je wel zeggen dat ik een grote fascinatie heb voor de groei die we als mens kunnen doormaken.

Sinds een aantal jaren heb ik Human Design ontdekt en bij mijn eerste chart, was ik stomverbaasd. Zoveel herkenning en erkenning en ik wist meteen, dit moeten meer mensen weten zodat ze met hun eigen energie kunnen gaan spelen.

In mijn dagelijkse werk als businesscoach help ik ondernemers met het creëren van een krachtige basis in de startfase en help ik ze met het zetten van de vervolgstappen in de groeifase van hun bedrijf. Human Design is een simpele tool die ik gebruik om te ontdekken in welke richting we mogen bewegen.

www.instagram.com/ankederks.nl    Anke Derks | LinkedIn

Aanmelden via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-breng-human-design-in-je-bedrijf-547223148167

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *