IBC-Eindhoven Netwerkbijeenkomst op dinsdag 7 februari 2023 van 13:15 uur tot circa 16:00 uur met de Masterclass: “Maak impact met LinkedIn”

Deel dit bericht!
Barbara Langendoen

De afgelopen jaren is het dagelijks gebruik van LinkedIn enorm toegenomen. LinkedIn is een onmisbaar onderdeel in de strategie om een nieuwe baan of opdracht te vinden. 

Wanneer jouw profiel up to date is en jij vertelt waar jij voor staat wordt je gevonden op LinkedIn en weet een potentiële werkgever precies waar jij naar op zoek bent. 

Tijdens deze masterclass leer je alles over je LinkedIn profiel en legt Barbara uit hoe je ervoor zorgt dat je een perfecte professionele indruk maakt.

Wanneer je profiel op orde is, is het van belang dat je zichtbaar bent bij de juiste mensen. Ook hier vertelt ze je alles over.

Je gaat naar huis met veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan met LinkedIn.

Barbara Langendoen is al meer dan 10 jaar social media specialist en werkte onder andere voor Interpolis, Gemeente Helmond en CZ. De laatste 4 jaar met 100% focus op LinkedIn. Ze geeft trainingen over o.a. Social Selling, de bedrijfspagina, persoonlijke profielen en content.

https://www.linkedin.com/in/barbaralangendoen/

www.barbaralangendoen.nl

Aanmelden via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-masterclass-maak-impact-met-linkedin-519105647967

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *