IBC-Eindhoven Netwerkbijeenkomst op dinsdag 6 september 2022 van 13:15 uur tot circa 16:00 uur met de workshop: Maak werk van je samenwerking

Deel dit bericht!

Deze keer netwerken voor en door Ondernemers en Startups

Als ondernemer kom je steeds meer in contact met andere ondernemers. Of je nu te maken krijgt met het opstellen van een contract of de zoektocht naar personeel het is altijd prettig om samen te werken met gelijkgestemden.

Vele ondernemers starten vanuit vol enthousiasme, samen klaar om te bouwen aan jullie bedrijf. Vaak zien wij dat dit gepaard gaat met vele ontwikkelingen en veranderingen door de tijd. En logisch, ondernemerschap is vaak geen rechte lijn. Maar wat betekent dit voor de samenwerking? Als het echt heel snel groeit? Of als het juist even minder goed gaat? Vaak kunnen de belangen dan toch gaan schuren. Ontstaat er een andere soort onrust.

Wil je meer weten? Kom dan naar de workshop van “Voorkans”:

Maak werk van je samenwerking

Met Prediation® begeleiden wij ondernemers, teams en organisaties naar de optimale samenwerkingsrelatie. Omdat de inhoud en processen beter en sneller kunnen groeien als het in de basis klopt en goed geregeld is. Wij hebben de methodiek voor dit relatiemanagement in de samenwerking middels conscious contracting. Dit is het nieuwe samenwerken.

Wij begeleiden de gesprekken die gevoerd moeten worden om alle intenties, belangen, behoeften en verwachtingen helder te hebben naar en voor elkaar. Zo maken we met elkaar een psychologisch samenwerkingscontract, wat mee kan veranderen door de tijd heen. Hoe bewuster iedereen is en start aan een samenwerking, hoe meer verantwoordelijkheid er kan worden genomen. Het gaat ons erom dat iedereen eigen regie kan houden. Dat een samenwerking mee kan veranderen bij (onvoorziene) omstandigheden, omdat er duidelijke afspraken zijn en verwachtingsmanagement de kern is. En dat de relatie in een samenwerking niet onnodig onder druk komt te staan. Dat maakt het wel zo leuk.  

Spreker van Voorkans   Prediation® Expert Charlotte te Pas

Als (pers)jurist voor de vakbond heeft Charlotte haar expertise jarenlang volop ingezet binnen het arbeidsrecht. Ze biedt de medewerker hulp en bijstand en staat ook naast de werkgever voor advies en begeleiding. Charlotte weet daardoor precies wat de ingrediënten zijn voor een duurzame samenwerking tussen verschillende partijen.

Als Prediation® Expert is Charlotte inzetbaar op allerlei facetten om ondernemingen gezond te maken en te houden. De onderlinge relaties bepalen voor een groot deel de heersende cultuur. Deze relaties verdienen de juiste aandacht en regie.

Aanmelden via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-workshop-maak-werk-van-je-samenwerking-400842178747

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *