IBC-Eindhoven Netwerkbijeenkomst op dinsdag 5 juli 2022 van 13:15 uur tot circa 16:00 uur met de workshop: “Hart voor Jezelf “

Deel dit bericht!

Gastspreker: Charlotte van der Pluijm

Wat dacht je ervan om laagdrempelig, gewoon klassikaal, les te krijgen in hoe om te gaan met je gevoelens? Bestaat niet toch? Daar moet het eerst zo voor oplopen dat je naar een psycholoog gaat! En de GGZ is al zo overbelast!

Wat als je nou behoefte hebt om te snappen waarom je soms zo moe of prikkelbaar bent? Hoe het komt dat je het voor een ander allemaal best weet, maar dat je zelf soms zo moeilijk jouw eigen grenzen of wensen uitspreekt. Dat je grip wilt op je piekerhoofd en lekker kan ontspannen. Dat je wil stoppen met te hard zijn voor jezelf. 

Kom in een klas met mensen zoals jij!

Wij helpen je luisteren naar jouw lichaamssignalen en zorgen ervoor dat je hart hebt voor jezelf. We helpen je met een grote grijns de les uit te stappen omdat je weet hoe je naar jouw eigen signalen kan luisteren en hart hebt voor jezelf. 

Hoe lijkt je dat?

Als dit je wat lijkt, dan ben je van harte uitgenodigd om naar de Workshop; Hart voor Jezelf te komen van Charlotte van der Pluijm, lichaamsgericht coach en therapeut.

Dan ben je van harte uitgenodigd om naar de Workshop: Hart voor Jezelf te komen van Charlotte van der Pluijm

Over Charlotte

Zij is spreker, lichaamsgericht coach en therapeut. Naast haar praktijk heeft zij veel ervaring in de revalidatiezorg voor mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, mensen die veelal veel te lang hun lichaamssignalen hebben genegeerd. Haar inspirerende verhalen over haar leven en haar vak worden op Social Media door ontelbaar veel mensen gewaardeerd.

Ze heeft verschillende trainingen en workshops gevolgd op het gebied van lichaamsbewustwording, ademhaling, systemisch werk, hartcoherentie en ontspanningstherapie. Met humor en interactie deelt zij haar inzichten. Haar motto is: goed voor jezelf zorgen, is het grootste cadeau dat je anderen kunt geven.

Naast workshops geeft zij ook trainingen van 1 lesdag, scholing aan medici en zorgprofessionals, individuele coaching en staat zij op het podium met haar theaterlezing Het Grootste Cadeau.

Dan ben je van harte uitgenodigd om naar de Workshop: Hart voor Jezelf te komen van Charlotte van der Pluijm

Aanmeldlink voor deze bijeenkomst : 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-workshop-hart-voor-jezelf-358375389437

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *