IBC Eindhoven 6 oktober 2020: Maak werk van je geluk

Deel dit bericht!

Workshop: Maak werk van je geluk

Allemaal voelen we weleens de spagaat tussen ons werk, ons privéleven en werkdruk. En ja, dat maakt dat we soms flink balen, moe thuiskomen en stress ervaren. Maar liever focussen we op geluk. Geluk? Ja, geluk. Want als jij lekker in je werk zit, voel je je op alle fronten veel beter. Lekker werken noemen we dat. En dat ‘lekker’ heb je voor een groot deel zelf in de hand. Dat bewijzen onderzoeken, artikelen en vele mensen met wie de Gelukzusters spraken in hun zoektocht naar Lekker Werken. Hebben ze de wijsheid in pacht en zijn ze zelf altijd gelukkig? Welnee! Zonder het een bestaat het ander niet. Een beetje pech en stress horen volgens de Gelukzusters zelfs bij het leven. 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze inspirerende workshop ga jij zelf kijken hoe je meer energie kunt halen uit je (werk)dagen. We doen een aantal praktische oefeningen die direct inzicht geven in wat jou energie oplevert en wat je energie kost en natuurlijk denk je na over welke stappen je gaat zetten op weg naar meer werkgeluk. Dus ga op pad, probeer uit en geniet. Val je een keer? Dat is niet erg. Sta op en ga weer door. Hun motto: ‘Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk dus overal’.

Na de workshop ga je naar huis met de laatste inzichten op het gebied van lekker werken en weet je hoe je kunt werken aan jouw werkgeluk.

Wie zijn de Gelukzusters?

Gelukzusters hebben een missie: Ze willen dat iedereen lekker werkt. En van ‘Lekker werken’ de norm maken in Nederland. Dat doen ze door het werkgeluk van professionals te vergroten. Onder andere met een serie inspirerende boekjes en trainingen. 

Waarom lekker werken?

Mensen die lekker werken zijn… 

  • productiever, creatiever en innovatiever;
  • gezonder en veerkrachtiger en daarmee duurzaam inzetbaar; 
  • stressbestendiger en blij als ze mogen werken.

Gelukzusters in de praktijk

Wij inspireren, adviseren en ondersteunen organisaties om de medewerkerstevredenheid in teams en/of organisaties te vergroten en het verzuim en verloop omlaag te krijgen.

Fenne & Susanne www.gelukzusters.nl

Locatie: Pand P

Inloop vanaf 13:00 en het duurt tot 16:00

Uiteraard is dit event volgens de actuele regels van de RIVM. Het restaurant en terras zijn gecentimeterd, de koelingen gevuld, de koks hebben hun messen geslepen en de jongens en meiden achter de bar staan op scherp. Zie Eventbrite voor meer informatie.

Aanmelden voor dit event is verplicht via Eventbrite 

Tot ziens op 6 oktober!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *