IBC Eindhoven 6 april 2021: Jouw online visitekaartje

Deel dit bericht!

Workshop topic: origineel solliciteren en jezelf online presenteren

Gastspreker: Wilma Leppers

De workshop is gericht op werkzoekenden en ondernemers.

Als werkzoekende, maar ook ondernemer, wil je jezelf op een originele manier presenteren.

Hoe cool is dat dan om dit via je eigen website te doen. Een eigen website als online visitekaartje voor de buitenwereld? Een blog om je als vakprofessional te presenteren? WordPress is hiervoor het uitgelezen programma. 

Als werkzoekende maak je meer indruk door je eigen visitekaartje te maken,  je valt op tussen alle PDF’s of papieren versies en kunt ook handig je video pitch presenteren of een verborgen sollicitatie pagina maken. Een blog is de manier om je als vak professional te presenteren, je laat meteen zien dat je die skills ook in huis hebt.

Als startende ondernemer is het een goede oefening voor als je later een zakelijke website in WordPress gaat of laat maken en aanpassingen zelf kunt doen.

Maar tussen alle mogelijkheden om een website te maken, wat is de manier om te starten? Die eerste stap zetten?

Tijdens deze workshop gaan we praktisch aan het werk met het starten van een gratis website. Je leert zo de basis van WordPress kennen.

Mijn naam is Wilma Leppers, creatief Media Vormgever en Virtuele Assistent Media: VAM. Je kent mij wellicht van de organisatie van In Between Café. In 2020 heb ik Mijn Media Design opgezet om zo de creativiteit van ondernemers te activeren. Het is een platform waar ondernemers stappen plannen kunnen volgen om tot concepten en media vormgeving te komen. 

De module webdesign ga ik geheel gratis en live aan de deelnemers van deze workshop presenteren.

Locatie: Online via Zoom uitnodiging

Vanaf 13:15 tot ongeveer 15:00

Aanmelden voor dit event doe je via Eventbrite 

Tot ziens op 6 april!

En wil je ook je eigen logo ontwerpen? Kijk dan eens op https://mijnmediadesign.nl/logo-nodig-doe-het-diy-logo-stappenplan

Dit vind je misschien ook leuk...