IBC Eindhoven, 5 februari 2019 van 11.00-13.30 uur, Charlotte Labee

Deel dit bericht!

Spreker: Charlotte Labee

 GROEIEN: MEER GELUK, GENIETEN & GEZONDHEID.

Dat is waar het bij Charlotte over gaat. In klip en klare taal zegt ze waar het op staat. Waar het om gaat. Op een positieve en aanstekelijke manier. Want Charlotte spreekt en traint op een leuke en leerzame manier. Ze vertelt vanuit eigen ervaring over het continue proces van doelen stellen en realiseren. Energie moet blijven stromen! Blijf bewegen. Blijf doelen stellen. Blijf ontwikkelen. Verander je breinkennis en ga met een nieuwe mindset aan de slag. Zo blijf je groeien. Zo blijf je gelukkig. Zo blijf je genieten. Zo blijf je gezond. Er bestaat niet zoiets als een stap terug. Elke stap draagt bij aan ontwikkeling. Het gaat in het leven niet over positief of negatief. Het gaat over het continue proces van leren en ontwikkelen.

 

MUDA MURI MURA HET GOLDEN GROWTH MODEL.

Charlotte heeft een concreet stappenplan ontwikkeld aan de hand van haar Golden Growth Model. De 6 gouden regels voor een continu verander- en verbeterproces. Het succes en de effectiviteit van dit model zitten in het bewust worden van de werking van je brein en met een nieuwe mindset nieuwe doelen realiseren. Het Golden Growth Model is geïnspireerd op de Japanse filosofie van Kaizen. Wat in het Japans staat voor ‘veranderen naar beter’ of ‘verbetering’. Deze filosofie is gebaseerd op 3 pijlers die zorgen voor het continue proces van verbetering. De 3 pijlers zijn Muda, Muri, Mura.

Muda staat voor het voorkomen van verspilling. Het woord Muda betekent dan ook letterlijk vertaald ‘afval’. Zaken die geen waarde toevoegen aan het bereiken van doelstellingen dienen te worden weggedaan. Dus laat alles los wat negatieve energie oplevert en niet bijdraagt aan het realiseren van de doelen die je wilt behalen!

Muri betekent optimale inspanning. In beweging komen. Inspanning leveren zonder overbelasting. Actie! Handen uit de mouwen en energie steken in activiteiten die nodig zijn voor het bereiken van je doelen. Je energie richten. Focus!

Bij Mura moeten onregelmatigheden worden beperkt. Er dient te worden gezorgd voor een continu proces. Een afwijking in het proces kan leiden tot een grotere afwijking in het eindresultaat. Ga op zoek naar een balans. Vermijd disbalans. Zorg voor stabiliteit en regelmaat. Discipline dus! In je lichaam en in je geest.

 

PIEKEN EN DALEN. SUCCES EN TEGENVALLERS.

Over Charlotte.

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen; succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld, waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte werd geboren eind tachtiger jaren in Roosendaal. Op haar 17e vertrok ze naar Milaan om haar carrière te starten als model. In 2008 werd ze verkozen tot Miss Universe Nederland. Na haar verkiezing presenteerde ze diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Ze trouwde en kreeg een zoon.

Maar Charlotte kende ook mindere perioden. Daar is ze open en eerlijk over.

Haar kledinglijn ging failliet, ze kreeg baarmoederhalskanker, een burn-out en vlak na de bevalling van haar zoon brandde haar huis af.

 

AANMELDEN, gebruik deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-charlotte-labee-49385704973

Inloop vanaf 10.45 uur, start programma om 11.00 uur

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *