IBC Eindhoven nodigt je uit voor de netwerkbijeenkomst op donderdag 2 november 2023 om 12:45 uur met de workshop: Authentiek krachtig.

Deel dit bericht!

Workshop voor meer plezier, veerkracht en balans

GASTSPREKER: LOUISE HILDEBRAND

Heb jij je ooit afgevraagd hoe jij jouw authentieke kracht kunt ontdekken en inzetten om meer plezier, veerkracht en balans in je leven te brengen?

Het leven geeft je niet altijd wat je wilt. Daarom is het goed om voorbereid te zijn op het leven. Om realistische verwachtingen te hebben. Van het leven, maar ook van jezelf. Tegelijkertijd kun je zelf een hoop dingen doen om authentiek en krachtig te zijn. Met authentieke kracht navigeer jij op een bewuste, relaxte en tevreden manier door het leven. Wat er ook gebeurt!

Authentiek krachtig zijn start bij jezelf. Weten wie je bent en weten hoe jij jouw leven wilt leiden. Waarbij je met respect rekening houdt met de verwachtingen van familie, vrienden, collega’s en de maatschappij, maar uiteindelijk jouw eigen pad durft te volgen.

Er is geen one size fits all oplossing. Wel zijn er 6 essentiële pijlers die jou richting geven om zo authentiek en krachtig mogelijk te zijn. Deze pijlers zijn vastgesteld op basis van meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, trainer en coach. Samen vormen deze pijlers jouw TomTom naar de meest authentieke en krachtige versie van jou!

De 6 essentiële pijlers zijn:

  1. Ken jezelf
  2. Heel jezelf
  3. Zorg voor jezelf
  4. Accepteer jezelf
  5. Verbind jezelf
  6. Versterk jezelf

Na deze workshop heb jij kennis en tools in handen om te werken aan jouw meest authentieke en krachtige versie. Zo ben jij voorbereid op het leven en weet jij hoe je elke dag opnieuw plezier, tevredenheid, rust en balans in jouw leven kunt aanbrengen.

Louise Hildebrand is psycholoog, coach en organisatieadviseur. Zij ondersteunt individuen, medewerkers en organisaties bij de optimalisatie van mentale gezondheid en authentieke kracht. Dat doet zij via o.a. via presentaties, trainingen en coachingstrajecten. Haar belangrijkste boodschap is: er is geen one size fits all. Wel zijn er 6 essentiële pijlers. Binnen deze pijlers mag jij ontdekken hoe jij optimaal in je kracht kunt staan.

www.louisehildebrand.nl

https://www.linkedin.com/in/louisehildebrand

Ben jij klaar om in je authentieke kracht te staan? Om uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je misschien nog niet eerder hebt gedaan?

Meld je dan aan via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ibc-e-workshop-authentiek-krachtig-740012365907

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *