IBC-E 4 mei 2021: Stress, Mindset en Progressie

Deel dit bericht!

Gastspreker: Robin Groen

Dit online evenement is gericht op werkzoekenden en ondernemers.

Het zijn bijzondere tijden. Enkele branches lijken onberoerd, maar voor de meeste mensen hebben de maatregelen een enorme impact op hun werkzame- en privéleven. En als je voor de zoveelste keer bent afgewezen voor een job, schiet je emotioneel misschien ook weleens door het dak. De uitvoering van het werk is veranderd en onze sociale interactie is aan banden gelegd, met alle gevolgen van dien. Misschien vind je het wel relaxt om zonder afleiding door te kunnen knallen thuis, en misschien word je wel knettergek in je eentje achter je laptop. Ook is het niet voor iedereen makkelijk om werk en de aandacht voor (kleine) kinderen te combineren. In sommige gevallen ontstaan de eerste breukjes in een relatie.

Reden voor ons om Robin Groen, ICF-credentialed Professional Certified Coach, uit te nodigen voor een sessie over stress, mindset en progressie. Robin was vroeger gerechtsdeurwaarder en heeft zijn eigen praktijk vanaf de grond opgebouwd, doorgegroeid en verkocht. In die hoedanigheid, maar ook als ondernemer en als mens, heeft hij het nodige voor zijn kiezen gehad.

Robin loodst ons door het woud van de stress, vertelt over het effect daarvan op performance en hoe je het kunt signaleren bij jezelf en anderen. Hij gaat nader in op de invloed van stress op mensen met verschillende gedragsstijlen en hoe je daarmee kunt omgaan. Ook krijg je tips mee om voor jezelf een werkbare balans te creëren en is er ruimte voor vragen tijdens de presentatie.

Meer achtergrondinformatie over Robin en het werk dat hij doet, kan je vinden op www.mindyourownbiznizz.nl

Voor deze online workshop maken we gebruik van ZOOM. De link om in te loggen krijg je enkele dagen van te voren.

Locatie: Online via Zoom uitnodiging

Vanaf 13:15 tot ongeveer 15:00

Aanmelden voor dit event doe je via Eventbrite 

Tot ziens op 4 mei

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *