Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In Between Café Utrechtse Heuvelrug

12 februari 2018 @ 09:30 - 12:00

€5,

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij. De andere maanden volgen vanzelf. Wat niet vanzelf komt, is het In between Café. Daarvoor zijn jullie nodig. Jullie zijn van harte uitgenodigd om aan interessante en vernieuwende workshops deel te nemen. Neem ook die stap en kijk naar je voetafdruk. Vraag je af wat je kunt en wilt veranderen. Laat je enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan!

Voor de bijeenkomst op maandag 12 februari zijn inspirerende workshops en motiverende workshopleiders gevonden. Er zijn twee rondes zodat iedereen aan twee workshops kan deelnemen. De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops vanaf 9.30 uur en 10.40
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken:

  • “Ecologische voetafdruk” door Marjolein Tiemens-Hulscher
    (45 min.)
  •  ”Elke stap telt” door Christa van Werkum (45 min.)

“Ecologische voetafdruk”

– Marjolein Tiemens-Hulscher – duur 45 minuten.
Zo langzamerhand weten we het eigenlijk allemaal wel, we leven op veel te grote ecologische voet. Maar heb je enig idee hoe groot jouw voetafdruk is en wat er allemaal aan bijdraagt? Je komt het te weten tijdens een uitdagende kroegquiz. Natuurlijk krijg je ook ideeën voor het verkleinen van je voetafdruk. Dat is niet alleen goed voor de Aarde maar ook voor je eigen portemonnee. Marjolein Tiemens-Hulscher heeft plantenveredeling gestudeerd in Wageningen en geeft nu onder de naam Groen Geloven inspirerende lezingen, cursussen en workshops rondom geloof en duurzaamheid (http://groengeloven.com).

“Elke stap telt”

– Christa van Werkum – duur 45 minuten.
Systemische workshop over werk zoeken, keuzes maken en je volgende stap zetten. Bij het zoeken naar werk maakt ons denkhoofd vaak overuren. Tijdens deze interactieve workshop gaan we daarom bewust op een andere, meer gevoelsmatige manier aan de slag. Met behulp van verschillende systemische werkvormen (zoals vloerankers) kijk je waar je nu staat in je zoektocht; Waar kom je vandaan? Wat is je doel? En wat is de volgende stap die zich daarin misschien als vanzelfsprekend aandient? Ook krijg je daarbij handreikingen om opgedane inzichten om te zetten naar concrete vervolgacties. Kortom, een workshop met veel aandacht voor je eigen persoonlijke situatie, interactie en leren van elkaar!

Christa van Werkum is van origine arbeids-en organisatiepsycholoog. Zij heeft ruime ervaring met coachen, opleiden en ontwikkelen van mensen in organisaties. Haar passie voor systemisch coachen en adviseren deelt zij graag door deze workshop te verzorgen.

Routebeschrijving:
Met de auto: Vanuit de richting Utrecht en Arnhem:
Vanaf de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20 van de A12) volgt u de Hoofdstraat (de N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant. Er is ruime parkeergelegenheid, volg hiervoor P3. Volg daarna de borden “Receptie”.

Openbaar vervoer:
Bus 50 richting Veenendaal of Wageningen via Zeist/Doorn of vanuit Doorn richting Zeist (elk kwartier), ‘s avonds en in het weekend om het half uur. Uitstappen bij de bushalte “Akkerweg”, gelegen aan de Hoofdstraat. U steekt de Hoofdstraat of de Horstlaan over en ziet aan uw linkerzijde de entree van Landgoed de Horst. Volg de borden ‘Receptie’.

Kosten en aanmelding

Let op: Wijziging!

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 5,00. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van de Horst. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met Michiel@Inbetweencafe.nl

Gegevens

Datum:
12 februari 2018
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€5,

Organisator

In Between Café Utrechtse Heuvelrug
E-mail:
utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl

Locatie

De Baak
De Horst 1
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht 3971 KR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie