Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In Between Café IJsselstein

12 februari 2018 @ 09:30 - 12:00

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar veelal concreet met tips, workshops en netwerkcontacten. Als opdracht- en werkzoekenden hebben we samen veel kennis en ervaring in huis en daar kun je gratis gebruik van maken in het netwerkcafé. Tijdens de informele bijeenkomst komen deelnemers met elkaar in contact en zo worden ideeën en kennis uitgewisseld. Op deze manier kun je elkaar ondersteunen in je zoektocht. Na afloop kun je napraten, nader kennismaken en/of netwerken.

Programma 09:15 – 09:30 uur Inloop 09:30 – 09:35 uur Opening 09:35 – 10:25 uur Eerste ronde workshops 10:25 – 10:45 uur Pauze 10:45 – 11:35 uur Tweede ronde workshops 11:40 – 12:00 uur Sluiting en netwerken

 Workshops:

Workshop: ‘Inzichtcollage maken’ door Gabriëlle Buys

Gabriëlle begeleidt je bij het maken van een inzichtcollage. Door elkaar te bevragen over elkaars  collages  kom je tot meer inzicht  in het  wat, hoe en waarom je werk zoekt en waardoor het zoeken stagneert.

Het is leuk, eenvoudig  en inspirerend om te maken en het is eenvoudig om het thuis nog eens te doen met vrienden, familie of alleen.

Workshop: ‘Creëer je volgende baan’ door Marjolein Kalter

In het door haar zelf ontwikkelde programma en boek Creëer je volgende baan werkt Marjolein in zes stappen een nieuwe manier van solliciteren uit.

Vandaag wordt je door haar interactief geïnspireerd om anders te kijken naar werk, waarbij de normale stappen van het zoeken naar werk worden belicht. Er wordt onderzocht hoe dat anders zou kunnen.

Om zich beter op de deelnemers af te stemmen vraagt Marjolein de onderstaande Link in je browser te kopieëren en de inventarisatie in te vullen. http://www.baanalsbusiness.nl/voorinformatie-workshop-cjb.html

Locatie Bibliotheek, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Contact Stel je vraag via mail aan: inbetweencafeijs@gmail.com

Waardebepaling achteraf Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. De workshops worden gratis aangeboden. Voel je vrij voor actieve inzet. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer weet & kunt dan alleen. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de ochtend jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:

  • In de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in de (nieuwe) ‘bouwsteen’;
  • Door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café IJsselstein verder te helpen. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van een deel van de organisatie, communicatie met kranten verzorgen, locatie in orde maken voorafgaand aan elke bijeenkomst of het verzorgen van een workshop.

Aanmelden hoeft niet, wees vooral hartelijk welkom, tot ziens op 12 februari in IJsselstein!

Gegevens

Datum:
12 februari 2018
Tijd:
09:30 - 12:00

Organisator

In Between Cafe IJsselstein
E-mail:
ijsselstein@inbetweencafe.nl

Locatie

Bibliotheek IJsselstein
Overtoom 7
IJsselstein, utrecht 3401 BK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie