Uitnodiging bijeenkomst IBC Utrechtse Heuvelrug op 14 september

Deel dit bericht!

Op 14 september hebben we eindelijk weer een bijeenkomst op de voor ons vertrouwde locatie in De Horst (De Baak) Driebergen.

Naast de mogelijkheid tot netwerken hebben we 2 workshops die twee maal worden gegeven en kun je dus aan beiden meedoen. 

De twee workshops zijn:

  • Jouw volgende stap (door Ellie Doorn – degroenelopercoaching.nl)
    Via oplossingsgerichte methode ga je buiten ontdekken wat jouw volgende stap is op weg naar de toekomst zoals jij die wilt vorm geven.
    Door in de natuur en in beweging te zijn, zijn we creatiever en meer ontspannen. Ook biedt de natuur een praktisch helpende hand waar we graag gebruik van maken in deze workshop!
  • Lachyoga (door Martine Beernink  – www.krachtvandelach.nl)
    Geef jezelf op een ontspannende wijze een fysieke, mentale en emotionele boost en werk aan je conditie, weerstand en vergroot je weerstand en creativiteit.
    Aan de hand van speelse lachoefeningen gaan we samen lachen om niets – oprecht neplachen. Fysiek helpt het voor je conditie, zuurstofinname en je weerstand, maar ook mentaal en emotioneel levert het veel op. Denk aan veerkracht en relativeringsvermogen, emotionele stabiliteit, creativiteit, ontspanning en energie. Doe mee en ervaar de kracht van de lach!

LET OP:
Normaliter hoef je je niet aan te melden maar dit keer willen we jullie vragen om dit wel te doen aangezien er maximaal 24 personen (2 groepen van 12) kunnen meedoen. Bij te veel aanmeldingen kunnen we jullie dan tijdig informeren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *