Uitnodiging bijeenkomst 12 oktober IBC Utrechtse Heuvelrug

Deel dit bericht!

Gelukkig kunnen we de bijeenkomst voor deze maand, ondanks de verscherpte Corona-maatregelen door laten gaan, met beperkte aanpassingen.

Er zijn twee workshops die na elkaar gevolgd kunnen worden en is er ruimte voor maximaal 15 personen. Op deze wijze kunnen we voldoende onderlinge afstand waarborgen in de grote zaal die De Baak ons beschikbaar stelt.

Gezien het maximaal aantal personen s.v.p. van te voren aanmelden door mailtje te sturen naar: inbetweencafeuhr@gmail.com

De twee workshops die je kunt volgen zijn:

 • Els Wildenberg (www.iedereeneenblijebaan.nl) – creëer je eigen loopbaanroute
  Om antwoord te krijgen op de vraag: Wat wil ik nu echt? is onderzoek nodig. Boeken kunnen je daar heel goed bij helpen!
  Els neemt ons mee op boekensafari om antwoord te krijgen op bovenstaande vraag. De safari gaat langs boeken over kwaliteiten, persoonlijke waarden, stappenplannen, het brein, communicatie en nog veel meer.
  Neem ook je eigen favoriete loopbaanboek mee. Zo kunnen we elkaar weer inspireren!
 • Thea de Velde Harsenhorst (www.versie2.nl) – succes door je uitstraling
  YES, je mag op gesprek komen…maar….welke kleding trek je aan?

  Thea neemt ons mee in de kracht van kleding en kleur. Als imagospecialist helpt zij mensen een uitstraling en kledingstijl te ontwikkelen die past bij wie je bent en waarmee je een positieve impact maakt op je (werk)omgeving.

Tot slot nog het volgende:
We zijn op zoek naar ondersteuning in ons team. Ton heeft aangegeven te gaan stoppen aan het eind van het jaar. Hij verzorgt o.a. het maken/verzenden van de uitnodigingen (e-mail en website) en houdt de deelnemerslijst en de kas bij. Hij besteedt hier ca. 1-2 uur per maand aan.

Dus….als je denkt “hier kan ik iets in betekenen en/of me verder in ontwikkelen” meld je dan s.v.p. GRAAG aan via onze e-mail (inbetweencafeuhr@gmail.com).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *