IBC Den Bosch 25 mei 2021: Jouw online visitekaartje

Deel dit bericht!

Als werkzoekende, maar ook ondernemer, wil je jezelf op een originele manier presenteren.

Hoe cool is dat dan om dit via je eigen website te doen. Een eigen website als online visitekaartje voor de buitenwereld? Een blog om je als vakprofessional te presenteren? WordPress is hiervoor het uitgelezen programma. 

Als werkzoekende maak je meer indruk door je eigen visitekaartje te maken,  je valt op tussen alle PDF’s of papieren versies en kunt ook handig je video pitch presenteren of een verborgen sollicitatie pagina maken. Een blog is de manier om je als vak professional te presenteren, je laat meteen zien dat je die skills ook in huis hebt.

Als startende ondernemer is het een goede oefening voor als je later een zakelijke website in WordPress gaat of laat maken en aanpassingen zelf kunt doen.

Maar tussen alle mogelijkheden om een website te maken, wat is de manier om te starten? Die eerste stap zetten?

Tijdens deze workshop gaan we praktisch aan het werk met het starten van een gratis website. Je leert zo de basis van WordPress kennen.

Over Wilma Leppers

Mijn naam is Wilma Leppers, creatief Media Vormgever en Virtuele Assistent Media: VAM. Je kent mij wellicht van de organisatie van In Between Café. In 2020 heb ik Mijn Media Design opgezet om zo de creativiteit van ondernemers te activeren. Het is een platform waar ondernemers stappen plannen kunnen volgen om tot concepten en media vormgeving te komen. 

De module webdesign ga ik geheel gratis en live aan de deelnemers van deze workshop presenteren.

Vanaf 13:00  tot 15:00

Tot ziens op 25 mei!

Aanmelden
In verband met de corona-maatregelen vindt onze bijeenkomst geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Dat kan eenvoudig via deze link: Eventbrite
Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Nog enkele tips:

  1. Neem je deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het maken van verbinding wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die je in het dagelijks leven ook gebruikt.
  2. Zet de camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Volg ons op

Insta: @inbetweencafedenbosch

Fb: @inbetweencafedenbosch

Linkedin: @inbetweencafedenbosch

Link Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *