IBC Den Bosch 13:30 – 16:00 28 mei 2021: Tweekracht de snelste kracht

Deel dit bericht!

Wat als je jouw sterkste energie bron gewoon in jezelf vindt?

De Snelste route

Naar je beste ik

Iedere identiteit – dus ook die van jou – heeft 2 positieve KernKrachten die de meeste energie geven en aantrekkelijk maken. Een persoonlijke yin en yang die in het beste geval gebalanceerd en intensief samenwerken. Deze zijn het meest bepalend voor wat iemand (een identiteit) energie en positieve (aantrekkings)kracht geeft.

Met KernKrachten van TweeKracht heb je al snel een heldere focus wat je bijzonder en uniek maakt. Met 2 woorden krijg jij al snel een berg aan inzichten, positiviteit en meer grip. Er zijn maar liefst  2000 combinaties van KernKrachten mogelijk, dus jouw 2 KernKrachten zijn samen zeker uniek. Als je dit weet, kun je ontdekken welke van de 2 KernKrachten sterker ingezet wordt en welke zwakker. Hoe gelijkwaardiger ze ingezet worden, des te sterker wordt de identiteit/jij.

KernKrachten laten eenvoudig zien welke mensen, organisaties, plekken en welke aanpak het beste passen en de meeste positieve energie geven. Met KernKrachten kun je sterker in balans blijven en groeien.

Over Anita Koekoek

Ik ben een ondernemersdochter. Het ondernemersbloed stroomt door mijn aderen. 

Na ruim 30 jaar in wisselende functies bij een bibliotheek gewerkt te hebben, heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik in 2019 met Bommeltjes Coaching gestart. Vanaf 1 januari 2020 ben ik tevens vestigingsleider TweeKracht Breda. Ik houd me bezig met mensen op weg helpen naar een (nieuwe) baan en een leven met meer energie en (werk-)geluk. 

Ik kijk ernaar uit om samen, samen met jullie, te vinden waar jullie de meeste positieve energie van krijgen!

www.bommeltjescoaching.nl

www.tweekracht.nl

Vanaf 13:30 tot 16:00

Tot ziens op 28 mei!

Aanmelden

In verband met de corona-maatregelen vindt onze bijeenkomst geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Dat kan eenvoudig via deze link: Eventbrite

Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Nog enkele tips:

  • Neem je deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het maken van verbinding wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die je in het dagelijks leven ook gebruikt.
  • Zet de camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Volg ons op

Insta: @inbetweencafedenbosch

Fb: @inbetweencafedenbosch

Linkedin: @inbetweencafedenbosch

Link Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *