IBC Den Bosch 13:30 – 15:30 27 mei 2021: Je emotionele ballast loslaten en je volle potentieel benutten

Deel dit bericht!

Herken jij het, dat je iets heel graag wilt, maar dat het je maar niet lukt?


Het geheim zit hem in het loslaten. Door jouw beperkende gevoelens en overtuigingen met de Body Mind Release methode los te laten, laat jij niet alleen datgene los, dat jou tegenhoudt om te zorgen dat het wel lukt. Het zorgt ervoor dat jij minder stress zal gaan ervaren en positieve gevoelens als levensvreugde, vertrouwen en innerlijke kracht weer terughaalt. Dit zorgt direct voor meer energie en positiviteit in jouw leven.


In deze online webinar vertel ik jou niet alleen het geheim hoe je WEL los kunt laten. In deze webinar gaan we ook direct aan de slag met de Body Mind Release methode, die jou helpt om de innerlijke oorzaak van al jouw levens klachten gericht aan te pakken. En om het lekker interactief te maken ga jij tijdens deze webinar aan de slag met jouw succes cirkel. Wat zou jij graag willen in jouw leven?


Over Rachel Noach

Mijn naam is Rachel Noach. Vijf jaar geleden ben ik mijn eigen transformatie gestart. Door een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn leven realiseerde ik, dat ik leefde op de automatische piloot. Ik had allerlei overlevingsmechanismen opgebouwd, waardoor ik ver verwijderd was van mezelf en veel stress ondervond. Dat zorgde ervoor dat ik bijna in een burn-out belandde.

Ik wilde het anders! Weer kunnen genieten en dingen doen die mij voldoening gaven.

Ik heb mijn baan opgezegd, mijn eigen bedrijf gestart en ben mij gaan specialiseren als transformatiecoach en Body Mind Release therapeut. Door mijn emotionele ballast los te laten en mijn positieve gevoelens weer terug te halen is mijn leven zo anders dan toen. Dit gun ik iedereen toe.

www.beinharmony.nl

Vanaf 13:30 tot 15:30

Tot ziens op 27 mei!

Aanmelden
In verband met de corona-maatregelen vindt onze bijeenkomst geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Dat kan eenvoudig via deze link: Eventbrite
Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Nog enkele tips:

  1. Neemt u deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het maken van verbinding wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die u in het dagelijks leven ook gebruikt.
  2. Zet uw camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Link Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *