IBC Den Bosch 26 mei 2021: Wat wil je loslaten om een nieuwe baan te vinden Self-care Yoga & uitwisseling.(komt te vervallen en word verplaatst naar een nader te bepalen datum)

Deel dit bericht!
inbetween cafe den bosch workshop selfcare yoga wat wil je loslaten en uitwisseling

Stel je zit de hele dag met opgetrokken schouders, je hebt weinig zelfvertrouwen maar je bent je daar niet van bewust… 

Stel je wilt gaan werken om meer inkomen te ontvangen. Maar je wilt ook je kinderen goed verzorgen. Stel je hebt een baan gezien maar je twijfelt want je zit niet lekker in je vel

Wat doet dat met jou?
– Door vast te zitten in een patroon zie je niet zo makkelijk nieuwe mogelijkheden.

– Self-care yoga & uitwisseling helpen je lichamelijk en geestelijk flexibeler te worden richting een nieuwe baan.

– Door uitwisseling en delen met elkaar krijg je duidelijk wat je belemmert en ontdek je wat je nodig hebt om een nieuwe baan te vinden.

Wat ga je doen
– Tijdens deze workshop ga je bezig met het thema ‘loslaten’ om ruimte te maken voor een nieuwe stap. Praktisch: je beoefent yoga op een stoel om wat losser te worden.
– Je doet een ademoefening voor meer energie. De ontspanningsoefening helpt om beter te leren ontspannen. Een korte meditatie ondersteunt om gedachten los te laten en rustiger te worden.
– Er worden vragen gesteld waardoor er meer helderheid ontstaat over wat je los wilt laten om een nieuwe stap te kunnen maken. Je ontdekt wat je nodig hebt. Je luistert en wisselt uit met elkaar in breakout rooms.
– Het helpt om bewust te worden en uit te spreken wat je stappen zijn. Het is ondersteunend om ervaringen te delen.

Over Yvonne

Ik ben Ivonne Wopereis en Sinds 2007 geef ik Kundalini Yogalessen, sinds 2011 Yoga op de Stoel. In Thailand begon mijn Kundalini Yoga opleiding en het lesgeven. 

Yoga voor Self-care 

Met de module Stress en Vitaliteit legde ik een basis voor deze specialisatie, gevolgd door de ‘Fachausbildung Yoga für Senioren’ in Duitsland in 2014. Daar leerde ik wat nodig is om yoga zo aan te bieden dat ouderen, maar ook jongere, kwetsbare mensen hun grenzen leren herkennen en bewaken. Zo kan ieder yoga beoefenen en hiermee fysieke, geestelijke en emotionele ondersteuning ervaren. Op dit moment volg ik modules van Yoga als Therapie van het Guru Ram Das Center.

Sinds 2020 bied ik online yoga lessen en workshops aan. Het Programma Yoga voor Self-care maakt daar deel van uit. In de workshop ’Wat wil jij loslaten’ ga je actief aan de slag om een kleine stap te zetten op weg naar verandering en maak je kennis met de structuur van het hele Programma, dat uit  zeven bijeenkomsten bestaat. 

Door te durven loslaten komt er ruimt voor iets anders. Vasthouden is statisch. Het is zeker goed om een stevige basis te hebben, maar maak ook ruimte om verandering toe te laten.

Ivonne Wopereis

Yoga Natuurlijk

www.YogaNatuurlijk.org

Aanmelden

In verband met de corona-maatregelen vindt onze bijeenkomst geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Dat kan eenvoudig via deze link: Eventbrite

Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Nog enkele tips:

  • Neem je deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het maken van verbinding wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die je in het dagelijks leven ook gebruikt.
  • Zet de camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.
  • Een stabiele stoel, eventueel een yoga mat om op te liggen voor de ontspanning, een warm vest of grote sjaal, een flesje water. 
  • Een rustige plek, waar je ongestoord de workshop kunt volgen is heel fijn! 

Volg ons op

Insta: @inbetweencafedenbosch

Fb: @inbetweencafedenbosch

Linkedin: @inbetweencafedenbosch

Link Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *