IBC Utrechtse Heuvelrug 8 april 2019

Deel dit bericht!

Maandag 8 april ben je weer van harte welkom bij onze maandelijkse bijeenkomst.

Dit keer organiseren we de workshop DISC-methode door Caro de Rek en zullen Els Wildenberg en Annet Hijdra de deelnemers faciliteren bij hen netwerk moment.

Workshop de DISC-methode door Caro de Rek
De DISC-methode brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. DISC bestaat uit 4 verschillende hoofdstijlen (D, I, S, en C) en is krachtig door zijn eenvoud. We hebben al deze stijlen in ons, de combinatie hiervan bepaalt onze eigen persoonlijke stijl.

Inzicht in de verschillende communicatiestijlen helpt je om elkaar beter begrijpen. Het is als het ware een tweede taal en net als met de spreektaal kan je effectiever communiceren, overtuigen en beïnvloeden wanneer je de taal goed spreekt en begrijpt.

Jouw netwerk moment / samen in gesprek met elkaar door Els Wildenberg en Annet Hijdra
Omdat twintig IBC’ers meer weten dan één helpen Els en Annet ons bij het verkennen van elkaars behoeften (wat zoek je, waar sta je qua ontwikkeling/carrière, waar zou je willen staan), uitdagingen en krachten (wat heb je te bieden)

 

Bijdrage:  Bij aankomst betaal je € 5,50 aan de Horst voor koffie/thee die je dan naar behoefte zelf kan pakken.  Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met  utrechtse-heuvelrug@Inbetweencafe.nl

Locatie: Landhuis Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Routebeschrijvinghttps://www.landgoeddehorst.nl/contact/

Contact: E: utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *